'Create With ADATA' Yarışmasıyla Harika ADATA Ürünleri Kazanabilirsiniz

Instagram yarışması

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama ürünleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA Technology, “Build to Create” adını verdiği kampanya ile içerik üreticilerinin işini son derece kolaylaştıran SSD, DDR4 bellek, harici SSD, hafıza kartı, harici disk gibi ürünlerini tanıtmayı hedefliyor. Bu bağlamda düzenlenen Create with ADATA yarışmasıyla birbirinden güzel ödülleri kazanma şansı kullanıcıları bekliyor.

ADATA Pazarlama Direktörü Jennie Liu şirketin bu konudaki yaklaşımını şöyle açıkladı, “Bu kampanya ile içerik üreticilerine ADATA ürünlerinin yalnızca oyuncular ve hız aşırtma meraklıları için olmadığını göstermek istedik. Bir fotoğrafçı, animasyon sanatçısı ya da vlogger da pekâlâ ürünlerimizin sunduğu performans ve güvenilirlikten faydalanarak ortaya harika işler çıkarabilirler.”

ADATA içerik üreticilerinin de faydalanabileceği ürünlerini bir Instagram yarışmasıyla hediye etmeye karar verdi ve 14 Mayıs itibariyle herkesin katılımına açık olan yarışmayı başlattı.

30 Haziran tarihine kadar sürecek yarışma kapsamında katılımcılar, yaratıcılığı ve beceriyi öne çıkaran içerikleriyle ADATA’dan 1TB ADATA Falcon SSD ve 1TB SE800 taşınabilir SSD gibi pek çok harika ödül kazanacak. Kazanmak için katılımcıların kendi eserleri olan fotoğraf, resim, çizim, video veya müzik gibi içerikleri #CreatewithADATA etiketiyle Instagram’da paylaşmaları gerekiyor. Ayrıntılar ve koşullar için //event.adata.com/createwithadata/en adresini ziyaret edin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum