Crisis on Earth-X Ortak Bölümlerinden Yeni Fragman ve Görseller Paylaşıldı

19 Süper kahraman bir arada!

The CW'da yayımlanan DC dizilerinin gelenek haline gelen ortak bölümleri bu sezon değişik bir rekor peşinde. 27 ve 28 Kasım tarihlerinde Supergirl, Flash, Legends of Tomorrow ve Arrow'da dört bölüm olarak yayımlanacak ortak bölümlerde toplam 19 süper kahraman aynı anda yer alacak. Bu sayının dizi tarihinde bir rekor olduğu söyleniyor. 

Hikaye ise şöyle; Earth-X'teki Naziler II. Dünya Savaşını kazanıyorlar ve kahraman olarak bildiğimiz, sevdiğimiz herkes Nazilerin kontrolünde yetişiyorlar. Earth-X'ten gelen Dark Arrow, Overgirl ve Blitzen'in liderliğindeki Nazi ordusu  Barry ve Iris'in düğününü basıyorlar ve o Earth-1'i ele geçirmeye çalışıyorlar. Daha önce çizgi romanlarda oldukça başarılı işlenen bu hikayede iki adet yeni kahraman da ilk defa gözükecekler. Animasyon dizisi çıkacak olan The Ray ve daha önce adını duyduğumuz Citizen Cold ilk defa bizlerle olacak. Wentworth Miller daha önce Captain Cold olarak bizleri etkilemeyi başarmıştı fakat Earth-2'den gelen bu yeni karakteri ilk defa izleyeceğiz.

Fragmandan görebildiğimiz kadarı ile dizileri takip eden herkesin nefret ettiği Iris West ve Felicity Smoak oldukça ön planda olacak gibi duruyor. İki sene önce yaptıkları ortak bölümlerin Felicity'nin Oliver Queen'e trip atması ile alakalı olduğunu düşünürsek korkmamız için oldukça sebep var. Fakat içimden bir ses bu sefer farklı olacağını söylüyor. Umarım yanılmam...

Fragman haricinde paylaşılan 92 yeni görsellerden en beğendiklerimizi buraya koyduk. Tamamına bakmak isteyenler burayatıklayabilirler.



x1

Crisis on Earth-X hikayesinde Nazi Superman Overma'in dizide yerini alan Overgirl.

x2

Dark Arrow, Blitzen ve Overgirl.

x3

Dark Arrow (ya da onun kostümünü giyen Green Arrow)

x4

17 süper kahraman ve göz bebeklerimiz Iris ile Felicity...

Crisis on Earth-X'in yayın tarihi ise şöyle;

27 Kasım:
"Crisis on Earth-X, Part 1" (Supergirl)
"Crisis on Earth-X, Part 2" (Arrow)

28 Kasım:
"Crisis on Earth-X, Part 3" (The Flash)
"Crisis on Earth-X, Part 4" (DC's Legends of Tomorrow)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum