Crusader Kings 3 Türkçe Dil Desteği Kampanyası Desteklerinizi Bekliyor

Paradox, duy sesimizi

Paradox Interactive'in grand strategy türünde sunduğu birbirinden müthiş oyunların ülkemizde de çok büyük bir hayran kitlesi var. Crusader Kings serisi de bunlardan biri. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda serinin üçüncü oyunu olan Crusader Kings 3'ün çıkış tarihi açıklandı ve merakla beklenen bu oyun 1 Eylül 2020 tarihinde çıkış yapacak. Üstelik Paradox'un yerel fiyatlandırma politikası sayesinde bu oyunu 77 lira gibi oldukça uygun bir fiyattan satın alabiliyoruz.

Peki ama yerel fiyatlandırmanın yanına yerel dil desteği de eklense fena mı olur?

Crusader Kings 3'te Türkçe dil desteği görmek isteyen oyuncu topluluğu bir imza kampanyası başlatmış durumda. Bu kampanya şimdilik Change.org üzerinden yürütülüyor ve hedefi de ilk etapta Paradox'un dikkatini çekebilecek bir imza sayısına ulaşmak. Ekip, Paradox'la irtibata geçmeden önce haliyle imza sayısını olabildiğince arttırabilmeyi amaçlıyor. Buna destek olmak için siz de hemen Change.org adresindeki kampanya sayfasını ziyaret edebilir ve kendiniz bu tür oyunları sevmiyor olsanız bile seven oyuncuları düşünerek bir imza atabilirsiniz. Ekip üyeleri hedefe ulaştıkları taktirde çeviri konusunda mesleki yeterliliği olan arkadaşlarıyla birlikte bu işi karşılık beklemeden yapmayı da göze almışlar.

Umarım ileride Crusaders Kings 3'ün Türkçeleştirilmesine dair olumlu bir haber alırız ve firmanın oyunlarında yavaş yavaş Türkçe dil desteği görmeye başlarız.

P.S.: Change.org kısaltma linkleri bazen sorun yarattığından kampanya linki normal URL ile değiştirildi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum