CRYENGINE 2 ile Geliştirilen STALKER: Legacy of Times’tan İlk Oynanış Videosu Geldi

Stalker severler ekran başına

Crysis Wars’un bir modu olarak geliştirilmeye başlanan STALKER: Legacy of Times zamanla bağımsız bir oyun halini alıvermiş durumda. Geliştirilme sürecinde de epey mesafe kat edildiği anlaşılıyor. Zira, ilk oynanış videosunu paylaştı geliştirici ekip:

Legacy of Times, CRYENGINE 2 kullanılarak geliştiriliyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere balangıçta bir mod olarak planlanmış, ama sonra bir oyuna dönüştürülmüştü, yani oynamak için Crysis veya Crysis Wars sahibi olmanız gerekmeyecek. Ayrıca oyunun tamamen ücretsiz olacağı da açıklanmış durumda. Daha ne isteriz ki?

Oyun, Çernobil nükleer reaktörünün kuzeydoğusunda, Belarus (Beyaz Rusya) sınırında yer alan bir bölgede geçecek. 4 kilometrekarelik bir açık dünyası bulunacağı ifade ediliyor. Yan görevlerin de bulunacağı bir hikaye akışı söz konusu olacak. Silah modifikasyonları ve ekipman yapma (craft) imkanınız bulunacak. Yeni mutantlar, yeni anomaliler, yeni mücadeleler, çözülecek gizemler ile yeni bir STALKER deneyimi sunmayı vadediyor.

Ne kadarının gerçekleştiğini görmek için bir süre daha beklememiz gerekecek. STALKER severler şu adresten takip edebilirler geliştirme sürecini.
 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum