Crytek, Hunt: Showdown’ın Çıkış Tarihini İlan Etti

Sonunda erken erişimden çıkıyormuş…

Crytek’in son oyunu Hunt: Showdown bir buçuk senedir erken erişim sürecindeydi ve artık bu sürecin sonuna gelinmiş durumda. Oyun, 27 Ağustos’ta erken erişimden çıkacak.

Günümüzde, erken erişim uygulamalarının ilk dönemlerindekinden çok farklı bir tablo söz konusu. Artık pek çok oyunun erken erişim sürecinde takılı kaldığını, bir türlü çıkış yapamadığını görüyoruz. Çıkan az sayıda oyunun bir bölümü de ‘keşke hiç çıkmasaydı’ dedirtiyor zaten.

Tabii, Crytek’ten böyle bir sonuç beklenmiyor genel olarak. Geçmiş tecrübeler gayet olumlu ve aynı çizgide devam etmeleri yönünde bir beklenti söz konusu. Yine de erken erişim demek risk demek. Buna karşın, Crytek bu işi iyi kotarmış gibi; Hunt Showdown’ın Steam yorumlarının gayet olumlu seyrettiği görülüyor -ki erken erişimde böyle bir tabloya sık rastlanmadığını da not etmek gerek. Başlardaki sıkıntılar hızlıca aşılmış ve güncellemelerle oyuncuları ellerinde tutmayı başarmışlar.


Bakalım bu tablo oyunun erken erişimden çıkışının ardından da aynı şekilde devam edecek mi?

Crytek, ayrıca Koch Media işbirliğiyle Hunt: Showdown'ın PC, PS4 ve Xbox One için kutulu versiyonlarının da çıkacağını açıkladı. Şu an %25 indirimli satılan oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
3 Temmuz 2019 17:06

Erken erişimden çıktıktan sonra fiyatı yükselir mi acaba?

Parolamı Unuttum