Crytek'in Yeni Oyunu Hunt: Showdown'un İlk Fragmanı Çıktı

Avcılar av olacak

Hunt ismi bir yerlerden tanıdık geliyor diye düşünüyorsanız haklısınız. Crytek bundan birkaç yıl önce Hunt: Horrors of the Gilded Age isminde, oynaması ücretsiz, co-op bir oyun üzerinde çalışıyordu. Dört oyuncuya kadar birlikte oynanabileceğimiz ve çeşili yaratıklara karşı mücadele edeceğimiz bir oyun olacaktı, ama 2014'ün sonlarına doğru beta aşamasına geçilmesi planlanırken önce beta ertelendi, ondan sonra da proje sessiz biçimde rafa kaldırıldı. Daha sonra zaten 2K ve Turtle Rock benzer konulu Evolve'u piyasaya sürmüşlerdi.

Crytek'in yeni oyunu Hunt: Showdown için yayınladığı 30 saniyelik tadımlık fragmanı izleyince görüyoruz ki sanırım iptal edildiği düşünülen Gilded Aspects yeniden elden geçirilmiş ve ortaya bu yeni oyun çıkmış. Tabi hangi özelliklerin korunduğunu, nelerin yenilendiğini bilmemiz mümkün değil ama fragmanda açıkça co-op mekaniğine odaklanıldığını görüyoruz. Yine de ben en azından ilk proje için düşünülen oynaması ücretsiz kısmının bu yeni oyun için geçerli olmayacağını düşünüyorum.

Fragmanın sekizinci saniyesine dikkatlice bakarsanız arkaplanda, sağ tarafta dev bir örümcek göreceksiniz; yani o örümcek oraya yalnızca ortamın tekinsizliğini göstermek için konulmadıysa "yaratıklara karşı mücadele" kısmı yine oyunda olacak gibi. Ama diğer yandan da birbirine ateş eden avcıları düşündüğümüzde oyunda 2'ye 2 rekabete dayalı bir oyun modu da olacağa benziyor.

Bakalım bu fragmanı izlediğinizde siz neler düşüneceksiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum