CS:GO, Kendi Rekorlarını Kırmaya Devam Ediyor

11. yılında yeni zirveler

Bu yıl piyasadaki 11. yılını kutlayan Counter-Strike: Global Offensive, kendi koyduğu çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Yıllardır Steam'in en çok oynanan oyunlarından biri olan CS:GO, pandemi süreci sayesinde eş zamanlı oyuncu sayısını 1.000.000'a çıkartarak rekor kırmıştı. Şimdi ise yeni bir rekor geldi.

Daha önceki rekorunu 2020 yılının Nisan ayında kıran CS:GO, 11 Şubat 2023'te tam 1.320.219 eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yaparak bu çıtayı yükseltti. Son dönemlerin en popüler oyunlarından olan Hogwarts Legacy'nin bile bu oyuncu sayısına yaklaşamadığını belirtelim. Aynı şekilde listenin gediklisi Dota 2 de CS:GO ile yarışamıyor.

Oyunun bedava olmasının bu artışta etkisi olduğu tartışılmaz bir gerçek. Öte yandan CS:GO'nun ücretsiz olmadan önce de 1.000.000'a yakın oyuncu sayılarına ulaştığını biliyoruz. Oyunun yıllardır oynanmasının arkasındaki ana sebep, bence, basit ve oldukça rafine bir oynanışa sahip olması.

Bakalım CS:GO rekorunu geliştirmeye devam edebilecek mi?

YORUMLAR
yrgn
13 Şubat 2023 13:09

Malum yeni kasa geldi, bırakan herkes girip düşürme yarışına girdi. İlk anlarda 540 TL civarı alıcı bulan bu Revolution Case'ler an itibari ile 150 TL'ye alıcı buluyor. Bize atmadı sağolsun Gabe reis.

Parolamı Unuttum