Cultic Games'in Yeni Oyunu Cats and the Other Lives, Kasım Sonunda Çıkıyor!

Bir ev kedisinin gözünden aile draması

Ülkemizden çıkan en başarılı oyunlardan biri olan Stygian: Reign of the Old Ones'ın geliştiricisi Cultic Games, yeni oyunu Cats and the Other Lives ise farklı bir türde, farklı bir hikaye anlatmaya hazırlanıyor. Bir ev kedisinin gözünden şahit olacağımız hikaye, dağılmış bir ailenin bir cenaze vesilesi ile bir araya gelmesini konu alıyor.

Oyunun tanıtım cümlesi şöyleydi hatırlarsanız:

“Cats and the Other Lives” dağılmış bir ailenin yeniden bir araya gelmesini, evin kedisi Aspen’in bakış açısıyla inceleyen hikâye odaklı bir deneyim sunar. Kedi sadece bir tanık mıdır? Yoksa hayatlarımızda bizim zannettiğimizden çok daha gizemli bir rol mü oynamaktadır?

Cultic Games yaptığı duyuruyla uzun zamandır beklediğimiz bu oyunun çıkış tarihini duyurdu. Buna göre Cats and the Other Lives'a kavuşmamıza sadece bir ay kaldı! Oyun 24 Kasım'da Steam üzerinden PC oyuncularıyla buluşacak!

İlk günden itibaren Türkçe dil desteği içerecek olan Cats and the Other Lives, çıkışını takip eden ilk bir kaç gün Türk oyunculara çok özel bir indirim imkanı da sunacak.

Hala yapmadıysanız istek listenize ekleyiverin:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum