CW, Powerpuff Girls Dizisine Hazırlanıyor

Bütün çizgi filmler kanlı, canlı gerçekliği tadacak

Son yıllarda eğlence sektörü adına oldukça acayip dizi ve filmlere tanıklık ediyoruz. Kendi alanlarında başarılı olmuş oyunlar, çizgi filmler ve kitaplar farklı şekillerde ekrana adapte edilmeye başlandı. Bazı işler gerçekten kaliteli olsa da, bazen akıl sınırlarını zorlayan film ve diziler de görüyoruz. CW yöneticilerinin aklına da yeni ve ilginç bir fikir gelmiş. Powerpuff Girls çizgi filmi CW çatısı altında kanlı, canlı bir adaptasyona hazırlanıyor.

Craig McCracken tarafından yaratılan The Powerpuff Girls 90'ların sonunda yayınlanmaya başlamış ve yapımcılığı efsanevi çizgi roman şirketi Hanna-Barbera tarafından üstlenilmişti. Ülkemizde de hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan çizgi dizide, Profesör Utonium'un bir kaza sonucu yarattığı üç kız çocuğunun oldukça tuhaf süper kahramanlık maceralarını izlemiştik. Mojo Jojo ve Him (Şeytan mı desem ne desem bilemedim) gibi kült haline gelen kötü karakterlere de sahip olan çizgi dizinin orijinal serisi 2005 yılında sona ermişti. Daha sonra 2016 yılında Cartoon Network diziye yeniden başlasa da 2019 yılında sona eren bu yeni versiyon istediği başarıyı elde edememişti.

Heather Regnier ve Diablo Cody'nin yapımcıları arasında yer aldığı çizgi film Greg Berlanti'nin yapım şirketi tarafından hayata geçirilecek. Ayrıca Warner Bros. Televizyon şubesiyle birlikte Sarah Schelter ve David Madden de dizinin yapımcı kadrosunu oluşturacak. Henüz resmi bir yazar ya da oyuncu açıklaması yapılmış değil. Ancak Bubbles, Blossom ve Buttercup'ı canlı bir şekilde görmeye ihtiyacımız var mıydı diye düşünmeden edemiyorum. Bakalım DC dizileriyle uzun vadede büyük tepki çeken CW, bu sevimli kız çocuklarına nasıl bir yaklaşım sergileyecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum