CW, 13 Diziyle Sözleşme Yeniledi

Arrowverse tam gaz devam ediyor

2012 yılında CW televizyonu DC'nin çizgi romanlarda önemli bir karakteri olan Green Arrow'u dizi olarak uyarladı ve devasa bir dizi evrenini başlatmış oldu. Aradan sekiz sene geçti, Arrow geçtiğimiz sene finalini yaptı. Tabii Arrow'un finaline kadar geçen süreçte çok sayıda DC dizisi izledik. İzlemeye de devam edeceğiz. The Hollywood Reporter'ın haberine göre kanal içlerinde DC dizilerinin de bulunduğu 13 diziyle sözleşme yeniledi.

Habere göre Nancy Drew'in ikinci sezonunun yanı sıra All American, Charmed, In the Dark, Roswell ve New Mexico üçüncü sezonlarıyla, Black Lightning ile Dynasty dizileri de dördüncü sezonlarıyla karşımıza çıkacak. Ayrıca Riverdale dizisi de beşinci sezon onayını almış. Legends of Tomorrow ve Supergirl dizileri de altıncı sezonuyla karşımıza çıkacak. Kanalın en tartışmalı dizilerinden birisi olan The Flash ise tüm bu tartışmaların arasında yedinci sezonuyla yeni sezonda karşımıza çıkacak. Arrow, Supernatural ve The 100 dizileri ise artık CW'nin gelecek planları arasında yer almıyor.

CW başkanı Mark Pedowitz yaptığı açıklamada, "Bunlar bizim yeni sezonlar için erken siparişlerimiz bu sayede yapımcı ekiplerimize erken başlama fırsatı vermiş olduk. Böylelikle hikayelerimizin oluşması ve gerekli elemanların işe alımı hızlanacak. Bu durum ayrıca bize hayranların çok sevdiği CW dizileriyle hayranlar arasında güçlü bir bağ kurma konusunda yardımcı olacak. Yeni dizilerimizin gösterdiği yaratıcı yönden dolayı oldukça mutluyuz. Yeni yayın servisi stratejimiz de güzel işler yapıyor. Bu izleyicilerimize istedikleri dizilere en baştan başlama fırsatını da sağlıyor. Bu çok platformlu izleyici sisteminden inanılmaz derecede pozitif sonuçlar aldık." diyerek yeni sezonla ilgili beklentilerini yüksek tuttu.

2020/21 sezonu CW adına aynı dizilerle devam etmeyecek. Yeni sezonda ayrıca Walker, Texas Ranger, Kung Fu,  Green Arrow and the Canaries, Superman & Lois dizileri de karşımıza çıkacak. Bunun dışında kanalın Dark Shadows dizisinin öncesini anlatacak bir dizi projesi de bulunuyor. Yeni yayın sezonu CW adına oldukça yoğun geçecek gibi gözüküyor.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum