Cyberpunk 2077'nin Basına Gösterilen Demosunu Dinlemeye Ne Dersiniz?

İzleyemiyorsanız, dinleyin

E3 2018, Cyberpunk 2077 bakımından oldukça verimli geçti. Oyunun ilk fragmanını gördük, hakkında bolca bilgi edindik, hatta kapalı kapılar ardında basına oyunun demosu bile izletildi. Bu izletilen demonun ardından izlenimler okuduk, merakımız daha da arttı.

CDPR E3'teki demoyu herkese gösterene kadar kendi gözlerimizle görme şansımız yok belki ama en azından artık demoyu 'dinleme' şansına sahibiz. Evet, evet, Cyberpunk 2077 E3 2018 demosunun ses kayıtları sızdırıldı sevgili Oyungezerler. Böylece bir yandan demoyu dinleyip, bir yandan neler olduğunu gözünüzde canlandırabileceksiniz :)

Elbette bu sızıntı yasal değil, dolayısıyla CD Projekt RED bu dosyanın yayılmasını engellemeye çalışabilir ve dosya şimdilik barındırıldığı sitelerden kaldırabilir. O yüzden bu tür bir şey ilginizi çekiyorsa bir an önce indirmenizde fayda var. İki parçadan oluşan bu dosyalar 11.1 mb büyüklüğünde ve MP3 formatında.

Cyberpunk 2077 E3 2018 ses kaydını şuradan indirebilirsiniz.

Bu ses dosyaları sayesinde ana kahramanımız olan V'nin sesini de ilk kez duymuş olacaksınız. Diyaloglarda bolca küfürleşme de var, çeşitli NPC'ler de. Aralarda da CDPR'dan bir temsilci demoda görülenleri basına açıklıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum