Cyberpunk 2077, PlayStation Store'a Geri Döndü

Efsane (!) geri dönüyor....

Güncel: Sony, Cyberpunk 2077'nin PlayStation Store'a geri döndüğünü duyurdu. Resmi PlayStation Twitter hesabından atılan mesajda "PS4 versiyonu üzerinde çalışmalar sürmektedir ve yıl içerisinde düzeltmeler ve güncellemeler yayınlanacaktır" deniyor. Elbette yine en iyi deneyim için oyuncuların oyunu PS4 Pro veya PS5 üzerinde oynamasını önermişler.

Uyan samuray, yakacak bir konsolumuz var.

- o -

Cyberpunk 2077 is now available at PlayStation Store. Work on the PS4 version continues, with fixes and updates to be released throughout the year: //play.st/3xFRCtB For the best experience on PlayStation, playing on PS4 Pro or PS5 consoles is recommended.

2020 yılının insanlık tarihine geçen bir yıl olduğunu söylemek mümkün. Fakat aynı şeyi oyun dünyası için de söyleyebiliriz. Ertelemelere rağmen rekorlarla dolu olan bu yılı, diğerlerinden ayrı kılan şey ise Cyberpunk 2077 olmuştu. En çok beklenen oyunlardan biri olan Cyberpunk 2077, kötü çıkışının ardından gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hatırlarsanız o dönemlerde yaşanan skandalların ardından Sony, Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırma kararı almıştı. Özellikle eski nesil konsollarda gösterdiği vasat performansla dikkat çeken Cyberpunk 2077, aradan geçen ayların ardından PlayStation Store'a geri dönüyor.

21 Haziran itibariyle tekrar dijital pazara giriş yapacak olan Cyberpunk 2077, hala Sony'nin yakın takibinde olacak. Hatta stüdyonun yaptığı bu geri dönüş açıklamasının içerisinde, Cyberpunk 2077'nin en iyi performansını PlayStation 4 üzerinde gösteremeyeceği notu bulunuyor. 

"SIE, oyunun en optimal performansı için PS4 Pro ya da PS5'i öneriyor."

 

YORUMLAR
mokanalpa
21 Haziran 2021 16:56

Ps4 pro da oynuyorum sokakta tektük kişi var ve çoğuda farklı rengin aynılısı yazık eddin cpred okadar detaylı karakter oluşturma yap ama karakter gözükmesin artı fp kamerada bile karakter sanki kayıypr gibi hareket ediyor ayıp gerçekten hiç çalışmamışlar oyun üzerinde.

mokanalpa
21 Haziran 2021 16:54

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

sSnake
17 Haziran 2021 11:58

O kadar beklediler biraz daha bekleselerdi bari sözü verilen yamalar bir geleydi hele.  

Parolamı Unuttum