Cyberpunk 2077'de Serinin Yaratıcısı Mike Pondsmith'in De Rolü Var

Serinin babası olmadan olmazdı

CD Projekt Red'in merakla beklediğimiz rol yapma oyunu Cyberpunk 2077, Cyberpunk masaüstü oyununu temel alıyor ve bu serinin yaratıcısı da bildiğiniz gibi Mike Pondsmith. Pondsmith yaptığı yeni açıklamayla oyunda rol aldığını söyledi:

"Aslında bir rol için kayıt yapmıştım ama sonra bana başka bir rolü uygun gördüler, bundan fazlasını söyleyemem. Bunu söylüyorum, çünkü bir çok hayran "oyunda bir yerlerde karşımıza çıksa iyi olur" şeklinde konuşuyorlar. Evet, ben de oyundayım. Belki de bir yerlerde Johnny Silverhand gitarını çalarken ben de çıkıp bas çalarım, belli mi olur?" şeklinde konuşan Pondsmith, bunu gülerek söylediğine göre bas gitarist olma ihtimali biraz düşük gibi :)

Oyunda Pondsmith'in rolü muhtemelen çok küçük olacak, hatta büyük ihtimalle Stan Lee benzeri bir cameo ile karşımıza çıkma ihtimali var. Tabii Pondsmith, Stan Lee'ye kıyasla pek de yüzüne aşina olduğumuz bir isim olmadığından belki de oyunda görünce kendisini tanımayacağız bile. Yani umarım oyunda karşımıza çıktığı sahnede kim olduğunu belli eden de bir ipucu bulunur ki herkes merak edip araştırsın kendisini.


CDPR'ın oyunlara eklediği easter egg'lerin kalitesi malumunuz, hatta The Witcher'daki DRM mesajını mutlaka hatırlıyorsunuzdur. Buna benzer, gerçek hayattaki Cyberpunk oyununa atıfta bulunan bir not veya görev tam Pondsmith'lik olurdu.

Cyberpunk 2077, 2020 yılının Nisan ayının 16. günü bizlerle olacak.

YORUMLAR
Kaan
1 Ağustos 2019 02:55

Yan görev NPCsi olur belki :)

Ghost AssassiN
31 Temmuz 2019 23:14

Tip uygun. :)

EnsArTRance
31 Temmuz 2019 19:21

Witcher serisinde bi Sapkowski cameosu göremedik. İşte kalite farkı :P

sSnake
EnsArTRance
31 Temmuz 2019 20:45

İyi ki de yoktu yoksa şimdi şirketin bütün gelirlerinin hortumunu bana bağlayın derdi :)

skyfall
sSnake
1 Ağustos 2019 11:25

Ne hortumu be onlar kanalizas- tamam tamam vurmayın gidiyorum :D


Parolamı Unuttum