Cyberpunk 2077’de Witcher 3’teki Priscilla Konseri Gibi Sahneler De Göreceğiz

Gayet güzel olur…

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 içerisinde The Witcher 3: Wild Hunt’ta en beğenilen sahnelerden birisi olan Priscilla konseri gibi sahnelere yer verileceğini teyit etti. Hayranlarının bu konudaki fikirlerini ve taleplerini hayata geçirmek konusunda gayet istekli olduklarının da altını çiziyorlar.

Oyunun müzik direktörü Marcin Przybyłowicz ve baş görev tasarımcısı Paweł Sasko geçtiğimiz günlerde Polonya’nın radyo kanallarından Antyradio.pl ile bir röportaj gerçekleştirmişler. Röportajda, Cyberpunk’ta yer alacak Priscilla konseri benzeri içeriğe ilişkin de bir ifadeye yer verilmiş. Tabii, Cyberpunk içerisindeki sahnenin (veya sahnelerin) çok daha büyük olacağını da eklemişler.

The Witcher 3’te hafızalara kazınan, gönüllerde yer eden pek çok sahne vardı ve Prsicilla’nın o etkileyici parçasını seslendirdiği kısım da bunlardan birisiydi şüphesiz. Ne dersiniz, Cyberpunk 2077'de şu sahnenin benzerlerini görmek sizce de güzel olmaz mı?

YORUMLAR
üçyaşımdabaldursgateoynadım
1 Ağustos 2019 20:36

Can't kill me I am zero and one!

reccep
1 Ağustos 2019 20:24

Bu sefer dinleyen değil de çalan tarafta oluruz gibi geliyor bana.Çok güzel sahneler olacaktır.Prsicilla'nın kendi hikayeside başlı başına çok güzeldi.Yine çok güzel bir hikayeyle yedireceklerdir.Ama şahsi gönlüm bir Daft Punk görmek isterdi.

Parolamı Unuttum