Cyberpunk 2077’nin 3. Şahıs Kamera Modları Gelmeye Başladı

Modcular sağ olsun

Cyberpunk 2077 yıllarca beklendi beklendi, sonunda çıktı. Çıkışı olay oldu. Kimileri çok beğendi, kimileri hiç beğenmedi. Kimileri de oyunda kendilerince eksik gördükleri noktaları tamamlamak için kolları sıvadı. Evet, modculardan bahsediyoruz.

Oyunun birinci şahıs görüş açısından oynanacağı duyurulduğundan beri “Neden 3. şahıs kamerası yok?” diye soranların gönlünü rahatlatacak modlar yavaş yavaş gelmeye başladı. TPP Mod ile artık siz de Cyberpunk 2077’yi 3. şahıs kamerasından oynayabilirsiniz, böylece oyunun başında oluşturduğunuz V karakterinizi Night City sokaklarını arşınlarken nasıl göründüğünü de birinci elden tecrübe etmiş olursunuz :)

Şu sayfadan erişebileceğiniz modu yükledikten sonra, B tuşuna basarak 3. şahıs kamerasına geçiş yapabiliyor, tekrar basarak 4 farklı kamera görünümü arasından hoşuna gideni seçebiliyorsunuz.

Elbette son halini aldığını, muhteşem bir tecrübe sunduğunu söylemek uygun olmaz bu aşamada, karakteri fazla hızlı hareket ettirmemek gerekiyor mesela. Ama önümüzdeki dönemlerde gelecek güncellemeler ve yeni modlarla böyle bir oyun isteyenler de muratlarına erecekler gibi.

YORUMLAR
cavegamer3530
5 Ocak 2021 10:19

Bu oyunu toparlasa toparlasa modcular toparlar anca

İses
4 Ocak 2021 16:03

Konsollarada gelir mi acaba

Parolamı Unuttum