Cyberpunk 2077'nin İlk DLC'sinin Hikaye Detayları Sızdı

Diyalogları yama dosyalarına eklemişler

Bu yılın şubat ayında Cyberpunk 2077'ye gelen 1.5 yaması aslında oyunun ilk DLC'si için son derece önemli bilgiler de barındırıyormuş. Yamanın ilk versiyonunda CDPR muhtemelen yanlışlıkla DLC'nin tüm diyaloglarını da dosyalara eklemiş ama bu diyaloglar uzunca bir süre sızdırılmamış.

Şimdiyse bu diyalogları sızdıran isim bunun yasal bir sızıntı olduğunu, isteyen herkesin de 15 Şubat'ta yayınlanan yamanın ilk halini indirip lang_text arşivlerini açarak bu diyalogları görebileceğini söylüyor.

Dosyalar tam değilmiş, çoğu yan görev yerine geçici metinler kullanılmıuş ama buna rağmen genişleme paketinde yedi ana görev olacağı görülebiliyor.

Genişleme paketi oyuncuları ana oyunda mevcut olan ama erişilemeyen Combat Zone alanına (Pacifica bölgesinde) götürecekmiş. Bu alan ana oyunda erişilemese de The World of Cyberpunk 2077 çizim kitabında yer alıyordu.

DLC'de bize görev veren kişi ise Songbird ismindeki Netrunner. Songbird V'nin kafasına girerek Johnny Silverhand'in yerine geçiyor. Zaten Keanu Reeves'in DLC için tekrar role girmesi, zaman ayırması, seslendirmeler yapması vs muhtemelen pahalıya patlardı. Böylece bu tarz bir değişiklik yapmayı uygun görmüş CDPR.

Bu DLC'de oyunun sonlarında da bazı değişiklikler yapıldığı görülüyor, bunlar ufak tefek şeyler ama yine de spoil etmeye gerek yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum