Cyberpunk 2077’nin PS5 Versiyonu PSN’de Görüldü

Çok yakında geleceği söyleniyor

Cyberpunk 2077’nin yeni nesil konsollara gelişi için başlangıçta 2021 hedefi konulmuş, sonrasında ise erteleme gelmiş ve 2022'ye sarkmıştı takvim. Halen net bir çıkış tarihi ilan edilmese de artık bu bekleyişin sonuna geliyor gibiyiz.

PlaystationSize twitter hesabından yeni bir görsel eşliğinde “Cyberpunk 2077 PS5” şeklinde bir paylaşım yapılmış durumda. Görsel büyük ihtimalle oyunun PS5 versiyonunun kapak görseli. Sızıntının kaynağının PSN veritabanı olduğu da söyleniyor. Daha önce de PSN kaynaklı benzer sızıntılar görmüştük.

Paylaşımın devamında, oyunun yeni nesil versiyonunun çıkış tarihiyle ilgili olarak “Mid Feb - Early March” (Şubat Ortası - Mart Başı) şeklinde bir tahmin de paylaşılıyor; bu da daha fazla beklemeyeceğimiz anlamına geliyor.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğine girerken Cyberpunk 2077’nin ve The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni nesil versiyonları 2022’ye ertelendiği haberi gelmişti; Cyberpunk 2077’nin ilk çeyrekte, Witcher 3’ün ise ikinci çeyrekte gelmesi bekleniyordu. Bu son sızıntı da bu takvimle örtüşüyor. Çıkış tarihi duyurusunun yakında gelmesini bekleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum