Cyberpunk 2077'nin Yeni Nesil Versiyonu Bugün Çıkabilir

CDPR sürprize mi hazırlanıyor?

CD Projekt Red, bugün Cyberpunk 2077'nin PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının detaylandırılacağı bir canlı yayın düzenleyecek. Ancak iddialara göre bu canlı yayında bizi bir sürpriz bekliyor ve oyunun yeni nesil versiyonu bu yayının ardından oyunculara sunulmuş olacak.

r/cyberpunkgame odasındaki kullanıcıların fark ettiği üzere oyuna bir Xbox konsoldan baktığınızda X/S etiketini görebiliyorsunuz. Xbox mağazasından baktığınızda ise böyle bir etiket yok. Bu da yazılım tarafında güncellemelerin yapılmaya başladığı anlamına geliyor.

Resmi Cyberpunk Twitter hesabı da Xbox Series X/S listelenmesinin gerçek olduğunu kabul etti, görünüşe göre erkenden yayına giren bu değişiklik sürprizi bozmuş oldu.

Oyunun Steam versiyonuna da güncelleme geldiğini eklemek lazım, SteamDB verilerine göre oyunun test amaçlı kullanılan CDPR QA branşı ile Geforce Now branşına 14 Şubat'ta güncelleme yapılmış. Yani yarınki canlı yayın sırasında hem yeni nesil versiyonlar çıkacak, hem de oyunun PC versiyonu büyük bir güncelleme alacak diyebiliriz.

Ayrıca görünüşe göre bununla birlikte CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin ücretsiz demo versiyonunu da sunmaya hazırlanıyor. Yeni nesil versiyonuyla birlikte tüm platformlarda oyunun demo versiyonu da çıkacak gibi görünüyor.

Cyberpunk 2077 canlı yayını bugün Türkiye saatiyle 18:00'de Cyberpunk 2077'nin Twitch kanalından izlenebilecek.

YORUMLAR
egesgt
15 Şubat 2022 17:37

Yarın mı bugün mü?

Decypher
egesgt
15 Şubat 2022 17:45

Bugün bugün, düzelttim :) Yayın haberini dün akşamdan hazırlamaya başlayınca tarihi değiştirmeyi unutmuşum


Parolamı Unuttum