Bir Süre Daha Grand Theft Auto 6 Haberi Beklememeliymişiz

Her duyduğunuza inanmayın diyorlar

Geçen hafta Rockstar Games'e dair çeşitli söylentiler çıkmıştı duymuşsunuzdur. Buna göre Rockstar'ın geçen gün yeni Grand Theft Auto 6 oyununu duyurmuş olması gerekiyordu ama tabii ki öyle bir şey olmadı. Bazıları bunun ufak bir gecikme olduğunu, Rockstar'ın hala daha bu hafta içinde GTA 6 duyurusuyla karşımıza çıkacağını düşünse de Kotaku'dan Jason Schreier daha bir süre yeni GTA ile ilgili haber almayacağımı söyledi.

Bu tür söylentilerde Schreier'ın söyledikleri önem kazanıyor çünkü kendisi gerçekten de son derece güvenilir bir kaynak. Neredeyse her stüdyo içerisinde bilgi alabildiği isimler var. Dolayısıyla 4chan'dan yayılan rasgele söylentilere inanmak yerine kendisine inanmak çok daha mantıklı.

Burada dikkat çeken bir nokta da Schreier'in kendisine yöneltilen soruya GTA 6'nin varlığını yalanlayan bir cevap vermemiş olması. Eğer Rockstar aktif olarak GTA 6 üzerinde çalışmıyor olsaydı daha önce de çeşitli defalar örneklerini gördüğümüz üzere "henüz ortada böyle bir oyun yok" diye açıklardı.

Elbette hepimiz Rockstar'ın Grand Theft Auto 6 üzerinde çalıştığını biliyoruz, oyun üzerinde çalışan bazı isimlerin CV'lerine GTA 6 ismini ekleyip çıkarmaları gibi sızıntılarla karşılaştık. Ancak oyunu resmi olarak öğrenmemize daha çok var, hele ki corona virüs belası yüzünden stüdyoların da zor günler geçirdiğini düşünürsek yakın zamanda böyle bir haber beklemek aşırı iyimser olurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum