Dakar Desert Rally’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ekim ayında geliyor

Bir dönem ralli oyunları çok daha popülerdi, ama son yıllarda sayılarının azaldığını söylemek mümkün. Elimizde çok fazla alternatif kalmadı, WRC ve DiRT serisi gibi örnekler var sadece. Belki biraz da Forza Horizon’ın (en azından bazı bölümlerinin) bu kategoriye girdiğini söyleyebiliriz.

Önümüzdeki aylarda bu oyunların arasına bir de Dakar Desert Rally dahil oluyor; bir fragman eşliğinde çıkış tarihi de ilan edildi:

Saber Interactive tarafından geliştirilmekte olan Dakar Desert Rally, iddialı bir şekilde geliyor; yapımcıları “geliştirilmiş en büyük ve en destansı arazi ralli yarışı macerası” olduğunu iddia ediyorlar. 2020 ve 2021 Dakar Rallisi yarışlarından 30’dan fazla mücadeleyi tecrübe edebileceğimiz oyunda, tamamı resmi lisanslı olan arabalar, kamyonetler, dört çekerler ve arazi araçlarından oluşan bolca alternatif bulunacak.

Bahsedildiği gibi bir ralli oyunu olup olmayacağını 2 ay sonra göreceğiz; Dakar Desert Rally, 4 Ekim’de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkış yapacak. Bu arada ön sipariş fiyatı da gayet uygun görünüyor şu anda; Steam'de 61 TL, Epic Games Store'da ise 69 TL. Almayı düşünenler için değerlendirilebilecek bir fırsat bence.

 

YORUMLAR
dacencoldfire
18 Ağustos 2022 14:34

Fiyat düzenlemesi yapmayı unuttuklarına ne zaman ayıkacaklar acaba :D 

Mert
17 Ağustos 2022 16:28

Fiyatı gerçekten de iyi (Amerika'da 40 $, Avrupa'da 34 € olduğunu düşünürsek hele). Ama o ay WRC Generations da geliyor. Neden aynı ay gelmek zorundalar :/

Parolamı Unuttum