Daniel Craig, Artık James Bond Olmayacak

Emekli ajan maaşı ne kadardır?

James Bond serisi çok uzun yıllardır çeşitli aktörlerle, hayatımızda yer ediniyor. Bu zamana kadar çok sayıda ikonik aktörü Ajan 007 olarak gördük. Bu rolü 2006 yılında Casino Royale filmiyle birlikte canlandırmaya başlayan Daniel Craig, 2020 yılında vizyona girecek olan No Time to Die filmiyle birlikte roldeki 14. senesini de doldurmuş olacak. Başarılı aktör bu filmle birlikte James Bond kariyerini de sonlandırmış olacak.

No Time to Die ile birlikte James Bond karakterrini beşinci kez canlandıracak olan Craig Alman internet sitesi Express'e verdiği röportajda, "Evet James Bond ile işim bitti. Artık gelecekte başka birisinin bunu yapması gerekecek." diyerek Bond rolünü bıraktığını doğruladı. İleride yönetmenlik yapmak isteyip istemediği konusunda ise, "Tanrı aşkına kesinlikle hayır! Ben evime gidip, bir şeyler yiyip, yatağıma uzanmak istiyorum. Eğer bir yönetmenseniz akşamları yapımcılarla, senaristlerle telefonda ne yapmanız gerektiğini konuşuyorsunuz. Sonrasında ise sadece iki saat uyuyabiliyorsunuz çünkü tekrar uyanıp sete gitmeniz gerekiyor, teşekkürler ben almayayım!" cevabını vermiş.

An itibariyle 51 yaşında olan İngiliz aktör muhtemelen yaşının da etkisiyle artık James Bond olarak karşımıza çıkmayacak. Aynı zamanda James Bond serisinin yirmi beşinci filmi de olacak olan No Time to Die, 3 Nisan 2020'de vizyona girecek. Bakalım Daniel Craig'in ayrılmasının ardından yeni James Bond kim olacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum