Danny Boyle'un Aklında Üçüncü Bir 28 Days Later Filmi Projesi Var

Zombiler eskimedi mi?

2002 yılında vizyona giren 28 Days Later filmi büyük beğeni toplamıştı. Aradan 5 sene geçti ve devam filmi olan 28 Weeks Later, 2007 yılında vizyona girdi. 12 senedir bir devam filminin gelebileceği konuşuluyor ama henüz somut bir adım atılmış değil. İlk filmin yönetmeni Danny Boyle'un kafasında ise üçüncü bir film için "harika bir fikir" varmış. 

Yeni filmi Yesterday'in tanıtımı sırasında konuşan yönetmen Danny Boyle, ilk filmin senaristi Alex Garland ile birlikte üçüncü bir film için muhteşem şeyler düşündüklerini dile getirdi. Komedi-Müzikal dalındaki yeni filmi 28 Haziran'da vizyona girecek olan Danny Boyle, sıradaki projesinin 28 Days Later'ın devamı olabileceğinin sinyallerini verdi. 


Alex Garland ile birlikte yeni bir film için planları olduğunu belirten Boyle, "Alex Garland ve ben üçüncü bir film için harika bir fikre sahibiz. Orijinal film, zombi dramasının biraz canlanmasına neden oldu ve diğer filmlere benzemiyor ve bayat hissettirmiyordu. Alex Garland an itibariyle kendi filmlerini yönetiyor o yüzden şu an durum biraz muallakta. Ama ne olacağı da hiç bilinmez" diyerek filmle ilgili çalıştıklarını ancak üçüncü filmin geleceğinin biraz muallakta olduğunu belirtti. 

Yeni James Bond filmleriyle ilgili de konuşan Boyle, Robert Pattinson'un görev alması halinde harika bir Bond olacağını belirtti. 25. Bond filmini yönetmesi için seçilen ancak sonrasında yaşanan "yaratıcı ayrılıklar" nedeniyle görevinden alınan Boyle, "Aslında gerçekten de göründüğü kadar zor olmadı. Yazarımla harika bir ilişkiye sahibim. Bu tutkulu, duygusal ve sadık bir ilişki ve ne olursa olsun onu değiştirmeyeceğim. Çünkü yaptığı işleri beğeniyorum. Bizim fikrimiz güzeldi ancak patronlar bunu beğenmedi." diyerek yeni James Bond filminden niye ayrıldığına da açıklık getirdi. 

Danny Boyle, 2002 yılında çektliği 28 Days Later filmiyle gerçekten zombi filmlerine yeni bir bakış açısı katmıştı. Serinin ikinci filmi olan 28 Weeks Later ise Juan Carlos Frensadillo tarafından çekilmiş ve oldukça beğenilmişti. Şimdi eğer ufukta bir üçüncü film varsa ben adını çok merak ediyorum. Acaba 2030 yılında çekip adına "28 Yıl Sonra" mı diyecekler? 

YORUMLAR
Norrec_
25 Haziran 2019 19:24

2 filmde güzeldi gelsin böyle güzel filmler devam etsin.

alpkocabora
25 Haziran 2019 18:52

İkinci film demek istediniz herhalde çünkü Danny Boyle ile alakası yok o rezil ikinci filmin :). (Producerlık dışında)

AvastYeScurvyDog
25 Haziran 2019 13:16

'28 ay sonra' daha mantikli gelmiyor mu, sonrasinda da '28 yil sonra'? Hos genelde 2. ya da 3. filmden sonra bir serinin cilki cikiyor bana gore ama belli olmaz. Begendigim filmlerdir ikiside ama bana gore ilk film ikinciye gore daha guzeldi. Olaki 3. film yapilir ise umarim guzel olur.

NcZ
AvastYeScurvyDog
26 Haziran 2019 12:01

İlk filmin izinden gideceklerse bence çok başarılı olacaktır. 28 Yıl Sonra... Kulağa güzel geliyor.


Parolamı Unuttum