Daredevil'ın 3. Sezonunda Avengers Bağlantısı Keşfedildi

Netflix'in Daredevil dizisinin 3. sezonunda Avengers bağlantısı ortaya çıktı. 

 Netflix'in Marvel dizileri ile sinematik evrenin bağlı olduğunu zaten biliyorduk. Fakat Daredevil 3. sezonundan gelen posterde Avengers binasını görmek, kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Oluşan teorilerin aksine bu silüet basit bir easter egg de olabilir. Zira Marvel bu zamana kadar diziler ile filmleri çok fazla birbirlerine yaklaştırmamaya büyük özen gösterdi. Muhtemelen Avengers dizide gözükse bile (ki ben gözükeceklerini kesinlikle sanmıyorum) çok ufak bir rolleri olacaktır. 3. sezonda olması en muhtemel olay ise Avengers binasını görebilmemiz. 

daredevilic520

Bu binaya bakarak başka fikirler edinmemiz de mümkün. Örneğin, dizinin 3. sezonunun hangi zaman diliminde geçeceği üç aşağı beş yukarı kestirilebiliyor. Zira Avengers ekibi Spider-Man: Homecoming filmiyle birlikte New York'ta yeni bir binaya taşınmıştı. Yani burdan anlaşılacağı üzere dizi kesinlikle Avengers: Infinity War'dan önce geçecek. Tıpkı diğer Netflix dizilerinin 2. sezonlarında olduğu gibi. 

 Yine de sadece bir silüetten bu kadar anlam çıkarmak çok doğru değil. Daredevil'ın 3. sezonu 19 Ekim'de Netflix üzerinden yayınlanacak. O zamana kadar dizideki Avengers rolü hakkında herhangi bir şey bilmemiz pek mümkün olmayacak. Zaten Jessica Jones gibi diğer Netflix dizilerinin posterlerinde de Avengers binası gözükmüş, fakat dizilerde ne Avengers'ı ne de binayı görmüştük. 

daredevilavengersyakin

Daredevil'ın yeni fragmanında Kingpin'in dönüşünü gördük, yeni sezonun hikaye olarak ise Frank Miller'ın Born Again(Tekrar Doğuş) serisini baz alacağı düşünülüyor. Defenders'ın son sahnesinin ardından yeni sezonun bu şekilde ilerleyeceği üç aşağı beş yukarı belli olmuştu zaten. Artık 19 Ekim'de güzel bir maraton yapıp dizide nelerin olduğunu ve nelerin olmadığını göreceğiz. Punisher 2. sezon ile beraber en umutlu olduğum Netflix dizisi de Daredevil zaten. Abur cubur depolayıp, Netflix'in kalitesini devam ettirmesini bekleyeceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum