Daredevil, Disney+'da Yeniden Doğuyor

Reboot çılgınlığı gözüpeklik dinlemiyor

Disney+'nın dört bir koldan Marvel Sinematik Evreni dizilerine başlamasından önce Netflix bünyesinde güzide Marvel dizileri mevcuttu. Doğal olarak Disney+ piyasaya girince tüm Marvel içerikleri tek bir bünyede toplanmaya başladı ve Netflix dizileri en azından bir süreliğine rafa kalktı. Hazır MCU çoklu evrenler ve kozmik güçlerle işin olağan dışı boyutunda çığırlar açmaya başlamışken bizim gariban Hell's Kitchen için de bir mucize gerçekleşecek gibi gözüküyor. Murphy's Multiverse kaynaklı habere göre Disney, Daredevil için bir yeniden çekim planlıyor. Hatta bu projenin çekimleri bu yıl başlayabilirmiş. Eğer bu yıl olmazsa önümüzdeki yıl kesin deniliyor! 

Production Weekly'nin son sayısında yapımcılığını Kevin Feige ve Chris Gray'in üstleneceği Daredevil dizisi gözükmüş. Henüz ortada resmiyete dökülmüş bir duyuru olmasa da Spider-Man: No Way Home sonrası Charlie Cox'un geri dönüşü zaten bekleniyordu. Hawkeye ile birlikte Echo da MCU'nun yenilerinden olmuşken New York'u savunma avukatı olmadan dımdızlak bırakmak pek yakışıksız olurdu. Yalnız hikayenin reboot olması beni biraz üzdü çünkü Netflix bünyesinde üç sezon + Defenders ile güzel bir senaryo yazılmıştı. Tabii oradaki hikaye 18+ olarak işlendiği için Mickey Mouse'un arka bahçesinde böyle bir vahşet pek hoş görülmeyebilir. 

An itibariyle Daredevil dahil olmak üzere tüm Netflix Marvel dizileri Disney+ üzerinden yayınlanıyor ve Netflix'e uzaktan uzaktan selam veriyorlar. Daredevil bir kez daha yeniden doğmaya hazırlanırken Jessica Jones, Punisher ve diğerleri de sırasını bekliyor. Bakalım gerçekten tahmin edildiği gibi 2024 senesinde Daredevil'ı taptaze ve 13+ bölümleriyle Disney+ üzerinden izleyebilecek miyiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum