Dark Souls 3'ün Yönetmeni İğneyi Kendine Batırdı

Miyazaki'den samimi açıklamalar

2016 yılının ilk yarısının en başarılı oyunlarından olan Dark Souls 3 için oyunun yönetmeninden bir açıklama geldi.

Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne ve son olarak da Dark Souls 3’ü yöneten Hidetaka Miyazaki, GameSpot’a verdiği röportajda son oyunu hakkında konuştu.

“Daha önce yönettiğim diğer oyunlar gibi Dark Souls 3’ün de iyi ve kötü tarafları var. Kötü taraflar için güncellemelerle ve ek paketlerle giderilemeyecek hataları düşünecek olursam, bence harita tasarımı gibi daha iyi olabilecek kısımlar vardı.”

“Ölçeğin ve boyutun büyüdüğünü göz önüne alırsak keşfetme amaçlı olarak haritaların iyi hazırlandığını düşünüyorum. Fakat aynı zamanda haritalar arası bağlantılar da biraz zayıf kaldı bence. Oyuncuya verilen özgürlük bu noktalarda daraltıldı.”

Miyazaki bu sözlerinin haricinde ilk kez yardımcı yönetmenlerle birlikte çalıştığına da değindi. “Okano ve Tanimura’nın yardımcı yönetmenliği yaptığım işe daha iyi odaklanmamı sağladı.”

Dark Souls 3’ün yönetmeninin ağzından çıkan sözleri siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Oyunu oynadığınız sıralarda haritalar arası daha iyi bağlantı kurulabileceğini düşünmüş müydünüz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum