Dark Souls'un Hayran Yapımı Devam Oyunu Nightfall Yolda

Darklord sonu canon kabul edilecek

Dark Souls'un mod camiası ortaya gerçekten de güzel işler çıkarıyorlar, takip ediyorsanız biliyorsunuzdur. Örneğin Grimrukh var, Daughters of Ash ve Roguelike Souls modlarının yapımcısı ve oyun tasarımcısı. Grimrukh, yanına Souls camiasının tanınmış mod yapımcılarından Meowmaritus ve AinTunez gibi isimleri de alarak Nighfall ismindeki bir tam çevrim modu üzerinde çalışıyor.

Bu mod oyuna yeni dünya haritası, yeni dövüş sistemi ve yenilenen düşmanlar ekleyecek ve Dark Souls'un doğrudan 'devam oyunu' olacak.

Nighfall, Dark Souls'un Darklord sonunu canon olarak kabul ederek bizleri Karanlık Çağ'ın doğuşuna götürecek. Bu sefer oyunda yöneteceğimiz karakter Chosen Undead değil, oyunun hikayesi de Souls lore'unu baştan yazmaya değil, detaylandırmaya odaklanıyor zaten.

New Dark Souls: Nightfall preview. #DarkSouls

This is a one-way connection in Lordran's new world design. If a determined streamer was to, say, spend two hours proving me wrong, that would be quite the sequence break...@Lobosjrgaming ? pic.twitter.com/5bACZgLVKy

— Grimrukh (@grimrukh) October 12, 2020

Grimrukh, ekibinin oyuna tamamen seslendirilmiş yeni NPC'ler eklemeyi planladığını, Lordran'ın varolan unsurlarını da yeni haritaya mikslemek istediklerini söylüyor.

Oyunun yeni dövüş sistemi orijinal oyundan ziyade Dark Souls 3'ten beslenecek ve düşmanlar üzerinde de ciddi değişiklikler ve yeni animasyonlar göreceğiz. Yeni zırh setleri, silahlar ve Dark Souls'taki bossların ciddi modifikasyona uğramış hallerinden oluşan yeni boss'lar da Nightfall'da karşımıza çıkacak.

I got confirmation that I'm allowed to share some of my custom enemy AI work for Nightfall on my Patreon, so support me there if you'd like to see some exclusive sneak peaks of the advanced action packed enemy encounters in upcoming weeks (SPOILER FREE btw). //t.co/BjGvzjkF05pic.twitter.com/U2kNzrSPdP

— Meowmaritus (@meowmaritus) October 10, 2020

Takip edilmesi gereken bir proje diyebilirim, hedeflenen çıkış tarihi ise 2021 yılının ortası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum