Darkest Dungeon 2, Seneye Erken Erişimle Epic Games Store'a Gelecek

Epic Games zindanları

Red Hook Studios, bundan neredeyse bir buçuk yıl önce Darkest Dungeon 2'yi duyurmuş, sonrasındaysa bu konuda sessizliğe bürünmüştü. Bunca zamandır elimizde olan ilk şey geçen sene Şubat ayında yayınlanan teaser videoydu.

Stüdyo sonunda yeni oyuna dair detayları da açıklamaya başladı ve öğrendiğimiz ilk detay Darkest Dungeon 2'nin 2021 içinde Epic Games Store üzerinden Erken Erişime gireceği oldu.

Red Hook, oyunun bu sefer "stilize 3D" olacağını söylüyor. Oyunun yayınlanan yeni teaser videosu da Unity kullanılarak hazırlanmış, oyun içindeki karakter modellerini ve çizim tekniklerini bu videoda görebiliyoruz. Karakterlerimiz gerçekten de 3 boyutlu ama oyunun kendine has görsel tarzını da korumayı başarmış Red Hook.

"Darkest Dungeon 2 yenilenen savaş sistemi ve tamamen yeni meta oyunuyla yepyeni yaratıklar, bosslar ve zorluklar sunacak" diyor Red Hook.

Oyunun Epic Games Store'daki sayfasında da henüz başka bir bilgi yok. "Red Hook'un ses getiren gotik korku RYO'sunun merakla beklenen devam oyunu. DDII, cesaretini test edecek ve seni cinnete sürükleyecek. Amacına uygun bir şekilde zırhını kuşan ve önündeki yolculuk için grubunu hazırla. İşin zor olacak." demişler, tam da Darkest Dungeon'ı tarif etmişler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum