Darksiders Genesis'in Çıkış Tarihi İlan Edildi

PC versiyonu yıl bitmeden geliyor…

Darksiders serisinin yeni üyesi Darksiders Genesis için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Bu fragman ile birlikte oyunun çıkış tarihini de öğrenmiş olduk; PC ve Stadia versiyonu 5 Aralık’ta, PS4 ve Xbox One versiyonları ise 14 Şubat 2020’de geliyor:


Fragmanda, ‘Strife’ ve ‘Malgros the Defiler’ görülüyor. Strife Mahşerin Dört Atlısından sonuncusu ve kendisi oyunda yöneteceğimiz ana karakter olacak. Bir de tabii War var, dilerseniz tek kişilik oynanışta bu iki karakter arasında geçiş yapabilecek veya co-op oynanışta yan yana mücadele edebileceksiniz.

Serinin bu yeni oyunu, Airship Syndicate tarafından geliştiriliyor. Kendileri Battlechasers: Nightwar’u geliştiren ekip. Orada sıra tabanlı bir RYO deneyimi sunmuşlardı. Şimdi ise, izometrik bir aksiyon RYO ile çıkacaklar karşımıza.

Darksiders Genesis ile buluşmaya PC sahipleri için yaklaşık bir buçuk ay, konsol sahipleri için ise yaklaşık üç ay kadar bir süre var. Serinin bu yeni oyun nasıl bir performans sergileyecek sizce?

YORUMLAR
creepylord
24 Ekim 2019 10:32

Hack n Slash sevmeyenler Darksiders bitmiş, bu ne biçim oyun, seriyi bitirdiler gibi ağır ithamlarda bulunacaklar mutlaka ama türü sevenler kesin şans verir gibi geliyor bana. Güzel olsun oynayalım. :)

staycalmboy
creepylord
24 Ekim 2019 14:29

Doğru söylüyorsun ama darksiders 3te de harbiden yanlış tercihler yapmışlardı. 8 sene öncesinde çıkan darksiders 1te sürüsüne bereket kombo yaparken 3. oyunda adam akıllı bir tane bile kombo yoktu. Dark Soulsa benzeyelim minimal bir oyun mekaniği olsun derken gerek minionların oyun mekaniğine uygun olmamasından gerek de yeterli bosslar olmamasından dolayı 1. ve 2. Oyunun fersah fersah gerisindeydi malesef 

creepylord
staycalmboy
24 Ekim 2019 17:00

1 ve 2 gerçekten keyifli oyunlardı. 3 içinde hak veriyorum sanki bir hamlık vardı bilmiyorum daha başlangıçta itici gelen bişi vardı oyunda ve oynayamadım iade ettim zaten.


Parolamı Unuttum