Darksiders Genesis’in Yeni Tanıtım Videosu Bizleri Savaş İle Tanıştırıyor

Mahşerin Dört Atlısının en genciyle tanışma vakti...

THQ Nordic, Darksiders serisine eklenecek yeni halka olan Darksiders Genesis için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Videonun başlığı ‘Introducing War’, adından da anlaşıldığı üzere Savaş ile tanışıyoruz:


Genesis ile birlikte tepeden görünümlü bir oynanışa geçiliyor. Biraz daha Diablo’vari bir oynanış sunulacak gibi görünüyor, bilmem sizler ne düşünürsünüz.

Genesis’te ister War, istersek kardeşi Strife ile maceraya atılabilecek; iki kişi co-op moduna dalabileceğiz. Oyunun hikayesi ilk oyunun öncesinde geçecek. Lucifer’in ortalığı nasıl karıştırdığını, işleri yolundan nasıl çıkardığını göreceğiz söylendiğine göre.

Oyundaki ana karakterimiz Savaş (War), mahşerin dört atlısının en genci olarak tanımlanıyor. Ama gençliği bizleri aldatmasın, kendisi savaş alanında epey tecrübe sahibi. Öfke kusan silahı Chaoseater ve muhteşem zırhı ile sayısız düşmana meydan okumuş, savaş alanını rakiplerine dar etmiş bir karakter kendisi.

Genesis; PC, PS4, XOne, Switch ve Stadia’ya çıkacak ancak henüz net bir çıkış tarihi paylaşılmış değil. Oyunun tarz değişikliği nasıl bir sonuç verir, oynanışı nasıl olur bu yıl içerisinde göreceğiz.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
8 Eylül 2019 01:35

Darsiders: Son Atlının 'Kaderi [izometrik]'

Bu kadar basit olmamalı ya!

allalla
7 Eylül 2019 08:43

"3'le sçtık, genesis'le sıvıyacağız"ın fragmanı.

creepylord
allalla
9 Eylül 2019 09:00

Neden ya 3 o kadar kötü değildi bence. Tamam 1 ve 2 kadar bağlamadı kendine ama kötü bir oyun değildi diye düşünüyorum. Genesis'i de belki şaşırtacak kadar güzel bir hack n slash yaparlar belli mi olur.  :D Görsel olarak çok hoş görünüyor, oynanışta da kaliteyi tuttururlarsa neden olmasın.


Parolamı Unuttum