Darksiders Genesis’ten Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Çıkışına bir aydan az bir süre kaldı…

Airship Syndicate ve THQ Nordic, serinin yeni oyun Darksiders Genesis için ‘Abilities and Creature Cores’ başlıklı yeni bir tanıtım videosu paylaştılar. Videonun odağında da başlığından anlaşıldığı üzere yetenekler ve 'Creature Core' sistemi yer alıyor:


‘Creature Core’ sistemi, oyunculara karakterlerinin savaş yeteneklerini özelleştirme ve yükseltme imkanı sunuyor. Her savaşçı belirli bir atak çeşitliliği seti ile başlıyor oyuna, ancak oyunda ilerledikçe daha farklı, daha ölümcül yöntemlere erişim sağlıyorlar. Düşman yaratıkları ve bossları kestikten sonra ‘Crature Core’ elde edilebiliyor. Bunlar ayrıca Vulgrim’den de satın alınabiliyor. Bu sistemle; karakterlerimiz War ve Strife’ın farklı oynanış tarzları arasında denge kurmak, bunlar arasında geçiş yapmak imkanı olacak açıklandığına göre.

Darksiders Genesis, seride ilk defa iki kişilik bir co-op modu ile geliyor. Dolayısıyla Strife’ın uzaktan saldırılarıyla War’un yakın mesafe dövüşünü bir arkadaşınızla bir arada tecrübe etme şansınız olacak.

Genesis; PC ve Stadia için 5 Aralık’ta, konsollar için ise 14 Şubat 2020’de çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum