Darksiders Kutu Oyunu, Sadece Darksiders Genesis'in Özel Versiyonunda Bulunacak

Pamuk eller cebe diyorlar

Eğer Mahşerin Dört Atlısı'nı bir arada görmek istiyorsanız belki aradığınız şeyi Darksiders Genesis'te bulamayacaksınız, ama Darksiders: The Forbidden Land isimli kutu oyunu tam olarak bunu yapacak. Darksiders Genesis bir öncül oyun bildiğiniz gibi ve ana serinin bir oyunu değil; ilk üç oyundan yıllarca öncesinde geçen bir yan oyun.

Darksiders Genesis'in Nephilim Edition isminde çok özel ve çok tuzlu bir versiyonu var. Bu paketin fiyatı 380$ ve tüm dünyada yalnızca 5,000 adet satılacak. Bu versiyonun en büyük özelliği ise içerisinde az önce bahsettiğim kutu oyununun bulunacak olması ve Darksiders: The Forbidden Land ayrı olarak da satılmayacak.

Bir ile beş oyuncu arasında oynanabilecek olan bu kutu oyununda, dört oyuncu War, Death, Fury ve Strife rollerine bürünürken opsiyonel olarak da beşinci bir oyuncu oyun efendisi olarak canavarları yönetebilecek. Bu kutu oyunun ana hikayesi, 19 ayrı oturumunda oynanabilecek şeklinde orijinal bir Darksiders öyküsü içerecek.


Kutunun içinde bir masaüstü rol yapma oyununda görmeyi umabileceğiz her şey var, modüler oyun tahtası, özel yapım bir zar, 423 kart, önceden boyanmış 61 tane minyatür bunlardan sadece birkaçı. Bu özel versiyonun fiyatının bu denli yüksek olmasının en büyük sebeplerinden biri muhtemelen bu kutu oyunu olsa gerek.

Ancak Nephilim Edition içinde sadece kutu oyunu yok, ayrıca 23 santimlik bir Strife heykeli, çizim kitabı, özel kutu da sahip olacaklarınız arasında. Bakalım bizim aramızda da bu özel versiyona sahip olacak birileri çıkacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum