Dave Bautista, Gears of War Filminde Oynamak İçin Elinden Geleni Yapmış

Rol için epey istekli…

Kimilerimizin güreşçilik zamanlarından, kimilerimizin Guardians of the Galaxy ve The Avengers gibi filmlerden tanıdığı Dave Bautista, uzun süredir Gears of War filminde Marcus Fenix rolüne talip olduğunu dile getiriyor. Son yorumu, bu konuda pek mesafe alamadığı yönünde.

Bautista, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Hollywood’daki muhataplarının kendisini dinlediğini ama herhangi bir adım atmadıklarını söylüyor. ‘İnanın bana, bunu gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yaptım’ diyor.

Gears of War’un patronu Rod Fergusson, geçtiğimiz ay konu ile ilgili bir yorum yapmış, Bautista’yı Marcus Fenix rolünde görmenin muhteşem olacağını düşündüğünü belirtmişti. Ama filmde rol alacak oyuncular hakkında bir söz sahibi olmadığını da eklemişti yorumuna. Filmin senaryosu dahi belli değil, dolayısıyla Fenix’in filmde yer alıp almayacağını bile bilmiyoruz henüz.


Gears of War filmi ile ilgili çalışmaların mazisi 12 yıl kadar öncesine uzanıyor. Yüzüklerin Efendisi serisini yapan stüdyo New Line Cinema, 2007 yılında oyunun film haklarını satın almıştı, ancak sonrasında herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. 2016 yılında ise, Microsoft film için Universal Pictures ile çalıştıklarını duyurmuştu.

Filmin senaryo çalışmalarının halen devam ettiği biliniyor. Yönetmen ise henüz belirlenmiş değil. Top Gun’ın yönetmeni Tony Scott bu göreve talip olduğunu söylemişti. Bautista gibi o da fazla mesafe alamadı herhalde ki bununla ilgili bir duyuru gelmedi.

Serinin yeni üyesi Gears 5, Eylül ayında Xbox ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım seriyi tekrar gündeme taşıyıp film için çalışmalara da hız verebilecek mi?

 

YORUMLAR
Srinelli
24 Temmuz 2019 07:48

oha. Ben de diyorum bu oyundaki elemanlarin hepsi birine benziyor. Kime benziyor.

ilke_kurtlutepe
23 Temmuz 2019 21:39

'amerikan güreşi' diye bir kelime yoktur, onun yerine 'profesyonel güreş' demeniz daha doğru olur. Niyeyse tüm dünyada sadece Türkiye'de bu kelime kullanılıyor ve acayip sinir bozucu. Hele ki profesyonel güreşin sadece adını anmak istemediğim malum firmayla özdeşleşmesine de sinir oluyorum.

Decypher
ilke_kurtlutepe
24 Temmuz 2019 11:46

Biz küçükken televizyonda hep amerikan güreşi diye izledik bunları, dilimize de öyle yerleşmiş bir kelime bence :) Yani şunu okuyan biri 'amerikan güreşi de ne ki' diye sormaz, ona eminim.

Bizde 'profesyonel güreş' dendiğinde akla milli sporlarımızdan güreş gelir, acaba geleneksel güreşin yaygın olduğu diğer ülkelerde de ikisinin ayırt edilebilmesi için ne diyorlar onu bir araştırmak lazım :)

ilke_kurtlutepe
Decypher
24 Temmuz 2019 13:14

Türkiye'deki güreş konusunda pek bilgim yok ama sanırım sadece 'güreş' olarak geçiyor olması lazım. Çünkü Türkiye'de bu spor olarak yapılıyorken diğer ülkelerde olan profesyonel güreş 'spor eğlencesi' dediğimiz şey. Yani çok farklı kulvardalar zaten :) Ama bu konuyu bilmeyenler için de yanlış anlaşılmaya müsait.


E-VrL
ilke_kurtlutepe
24 Temmuz 2019 11:37

Siz istersiniz de ben düzeltmem mi, hemen WWE yapıyorum:)

ilke_kurtlutepe
E-VrL
24 Temmuz 2019 13:16

İşin garip tarafı 90'lar sonu 2000'ler başı Türkiye'de Flash TV'de yayınlanan PW şirketi WWE değildi, WCW'ydu :) O zamanlar WWE'nin en büyük rakibiydi, hatta onları geçmişti bile. Ama yaptıkları yanlış kararlar yüzünden battılar ve bilin bakalım onları kim satın aldı: WWE :)


Parolamı Unuttum