David Cage, Quantic Dream'e PC'de Gösterilen İlgiden Çok Memnun

Satışlar iyi gidiyor anlaşılan

Quantic Dream CEO'su, birbirinden güzel oyunların altında imzası bulunan David Cage, daha önce PS3 / PS4'e özel olarak çıkan oyunların PC versiyonlarının gördüğü ilgiden bir hayli memnunmuş. Cage, PC oyuncularının oyunlarına verdiği tepkinin muazzam olduğunu ve ekibinin de bundan bir hayli mutlu olduğunu söylüyor.

OnlySP'ye verdiği röportajda konuşan Cage şunları söylemiş:

"Aslında işe çok platformlu bir geliştirici olarak başlamış olsak da (ilk oyunumuz Omikron: The Nomad Soul PC ve Dreamcast için çıkmıştı, Fahrenheit: Indigo Prophecy de çok platformluydu), PC'nin bizim için yeni bir pazar olduğunu söyleyebilirim. PC oyuncularından gelen tepkiler muazzamdı. Sanki ailemizi genişletiyor gibi hissettik. Elbette PlayStation ailesinin bir parçası olmaya devam edeceğiz ama artık oyunlarımızı platformu ne olursa olsun, herkese sunacağız."

Cage, ayrıca Detroit: Become Human'ın PC versiyonunda kullanılan motorun bundan sonraki Quantic Dream oyunlarının da temelini oluşturacağını söylüyor:


"Heavy Rain/Beyond ve Detroit: Become Human farklı motorlar kullanıyorlar. Detroit'te OpenGL Vulkan altında çalışan en yeni nesil PC motorumuzu kullanıyoruz, bu aynı zamanda gelecekteki projelerimizde de kullanacağımız platform olacak"

Henüz Detroit: Become Human'ın ne zaman çıkacağı belli değil, eldeki tek bilgi 'sonbahar'. Bu ayın ortasında bir teaser fragman yayınlanmıştı, herhalde demosu da yakındır. Detroit: Become Human ve diğer Quantic Dream oyunları, Epic Games Store'a özel olarak satılıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum