David Harbour, Hellboy'un Devam Serisi Hakkında Konuştu

Tutarsa bizimdir.

Neil Marshall'ın yönetmenliğini yaptığı yeni Hellboy filminin çıkmasına çok az bir süre kaldı. 12 Nisan'da vizyona girecek olan film, daha önce Guillermo del Toro tarafından çekilen iki filmi yok sayacak. Her şeye sıfırdan başlayacak olan filmin, devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. del Toro'nun filmlerine nazaran daha karanlık bir atmosfere sahip olacak filmin, R-rated olacağını da daha önce öğrenmiştik. Filmin yıldızı David Harbour'a göre ise devam film ya da filmlerinin geleceği, filmin beğenilmesine bağlı.

Film setinde JoBlo ile röportaj yapan Harbour, olası devam filmiyle ilgili konuştu, "Eğer yeteri kadar para kazanmayı başarırsak, yani eğer insanlar filmi gelip izlerse demek istiyorum. Yani şöyle bir baktığınızda herkesin gördüğü büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız. Örneğin The Mummy filmiyle ilgili okuduğum eleştiriler hep hayal kırıklığı yönünde. Eğer siz bir filmin yarısını alıp bir evren yaratmak için harcarsanız bu yapabileceğiniz en harika film fikrine ters düşer. Eğer insanlar izlediği şeyi beğenirse tabii ki daha fazlasını yapabiliriz. Gidip de sonradan görmeyi umduğunuz şeyler için ufak pasajlar gösterip durmayacağız. Biz sadece harika bir film yapacağız ve eğer insanlar bunu beğenirse daha fazlasını yaparız. Buradan şaşalı bir film evreni yaratmaya çalışmıyoruz. Biz izlediğiniz en iyi Hellboy filmini yapmaya çalışıyoruz evet tam olarak yaptığımız bu." diyerek devam filmi için önceliğin insanların filmden zevk alması olduğunu belirtti.

Kadrosunda David Harbour'un dışında Ian McShane, Milla Jovovich, Penelope Mitchell ve Sasha Lane gibi isimleri de barındıran yeni Hellboy filmi, karanlık atmosferi ve 18+ olmasıyla büyük bir merak uyandırıyor. Umarım film Harbour'un dediği gibi "En iyi Hellboy Filmi" olur. Devam filmini konuşmak için ise henüz çok erken gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum