Hellboy'un Yeni Filmi 18+ Olacak

Çok şükür güzel haberler

Yeni Hellboy filminden ilk fragmanı görmüştük. Milla Jovovich ve David Harbour'un yer başrolünde alacağı filmde, yeni Hellboy karakterine aşina olmak oldukça zor olacak. Zira gözler bir yerde Ron Perlman'ı arıyor. Fakat filmden oldukça güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son gelen açıklamaya göre Film 18+ olarak karşımıza çıkacak. Zaten filmi tanıtırken altında yazan "Legendary A. F." yazısı bunu işaret ediyordu.

Filmin başrolü olan yeni Hellboy, David Harbour yaptığı açıklamada, "Film R-Rated olacak fakat çıplaklık içerdiği için değil. R-Rated olacak çünkü oldukça kanlı ve korkunç bir film olacak. Tüm bunlar filme yetişkin bir bakış açısı katıyor, film yetişkinler için olacak. Tıpkı bizim ilgilendiğimiz işler gibi." diyerek filmin atmosferine dair bilgi verdi. Hellboy'un yaratıcısı Mike Mignola ise yeni filmle eski filmi kıyasladı. "Del Toro'nun filmlerinde Hellboy gizli kapaklı bir proje gibiydi, herkesten saklanıyordu. Bu filmde ise bu olmayacak. Bu durum çizgi roman açısından daha doğru. Hellboy zaten dünyada olan bir karakter, o gizli bir devlet sırrı değil. Zaten dışarıda olan ve işlerini yetişkinler gibi halleden birisi." diyen Mignola, yeni filmde bolca sokaklarda Hellboy'u göreceğimizin işaretlerini vermiş olabilir.

Neil Marshall'ın yöneteceği film 12 Nisan 2019'da vizyona girecek. Milla Jovovich ve David Harbour'un dışında Ian McShane, Allistair Petre, Sasha Lane ve Penelope Mitchell gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı yeni Hellboy filmi bakalım yaş sınırının da ortadan kalkmasıyla birlikte çizgi romanlara yakın bir atmosferi yakalayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum