David Harbour, Yeni Hellboy Filminin Başarısız Olma Nedenini Anlattı

Harbour elinden geleni yapmış

Mike Mignola'nın efsane çizgi roman karakteri Hellboy geçtiğimiz aylarda yeni bir filme kavuştu. Guillermo del Toro'nun daha önceden çektiği iki filmi hiçe sayıp evrene reboot atan film, gişede büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaştı. Neil Marshall'ın çektiği filmin notları da oldukça düşük. Film an itibariyle 31 Metascore puanına ve 5.4 IMDB puanına sahip. 

Yeni Hellboy olarak karşımıza çıkan ve daha önceden Stranger Things dizisinden de tanıdığımız David Harbour, filmin bu başarısızlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Digital Spy'a konuşan Harbour, "Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Fakat ortada pek çok kafadan çıkan sesler vardı ve bu sesler çok kez işin içine girdi, bu durum her zaman işe yaramıyor. Ben yapabileceğim her şeyi yaptım ve bununla gurur duyuyorum, ama sonuç olarak ben de pek çok şeyde kontrol sahibi değilim. Benim günümüz çizgi romanlarıyla olan sorunum Marvel işlerinin gücüyle ilgili. Bir çikolata gibi kendine ait bir aroması var ve nerede bir başka çikolata görsek onu bu aromayla kıyaslama ihtiyacı hissediyoruz. Yani buradan bakınca, Hellboy'u çikolata olarak görürsek aroması oldukça kötüydü. Filmin oldukça büyük problemleri vardı." diyerek filmin içine çok fazla insan girdiğini ve bu durumun filmi oldukça kötü etkilediğini belirtmiş. 

Neil Marshall'ın yönettiği yeni Hellboy filmi kadrosunda David Harbour dışında Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane ve Penelope Mitchell gibi oyuncuları da barındırıyordu. Bu isimler bile filmin beklenen gişe başarısına ulaşmasını sağlayamadı, muhtemelen uzunca bir süre Hellboy filmi göremeyiz.

YORUMLAR
skyfall
29 Mayıs 2019 22:04

Gömülecek kadar kötü bir film değildi. Del Toro'nun Hellboy'undan sonra kötü olacağını düşünmüştüm ama sinema da izleyince hiçte öyle olmadığını gördüm. Bence devam etmeli ama şu açıklamadan sonra devam filmi gelecekmiş gibi durmuyor.

gorkem_zenginli
29 Mayıs 2019 08:21

boku yine başkalarına atmış.

Bromdr
gorkem_zenginli
29 Mayıs 2019 09:49

Adamın elinde olan birşey yok dediği gibi o elinden geleni yapmış ve bir Hellboy olarak gayette iyiydi.Yorum yapıp ilgi çekicem diye yorumunda belirtiğin gibi seni bir yere attığı yok!


Parolamı Unuttum