David Hayter, Metal Gear Solid Remake'in Yolda Olduğunu Düşünüyor

Solid Snake'in sesi böyle diyorsa, doğrudur

Solid Snake deyince akla gelen ilk isim olan David Hayter, Metal Gear Solid'in Remake versiyonunun geliştirilmekte olduğunu düşündüğünü söylüyor. YouTuber Dan Allen'ın programına katılan ünlü isim, Hideo Kojima'nın bu unutulmaz klasiğinin yeni versiyonunun geliştiriliyor olabileceğini söyledi.

"Dünden öncesine kadar bunun sadece bir söylenti olduğunu düşünüyordum, ama dün içerideki bir isimden mesaj aldım ve bunun gerçekleşmekte olduğunu söylüyordu" diyen Hayter şöyle devam etmiş:

"Birkaç gün önce bunun bir söylenti olmayacağına dair teyit almıştım ama buna rağmen yine de bir söylentiydi... ama şimdi sektör çapında bir söylentiye dönüştü, bu da tahminlerin daha isabetli olması anlamına geliyor".

Hayter ayrıca Konami'nin gerçekten MGS Remake hazırlıyorsa orijinal kayıtların yaşından ötürü muhtemelen Snake'in seslendirmesinin yeniden kaydedilmesi gerekeceğini ve kendisinin de genç Snake sesinin üstesinden gelebileceğini düşündüğünü söylemiş.

"Orijinal PlayStation kayıtlarını kullanamazlar, çünkü o ses kartı günümüz konsollarının yanına bile yaklaşamaz. Bu eski teypleri şimdi dinleseniz dışarıdaki trafik seslerini ve tüm oda seslerini duyabilirsiniz, çünkü bunları stüdyoda kaydetmedik, bir oturma odasında kaydettik" diyen Hayter, yeni oyun için Konami'ye göz kırpmayı da ihmal etmemiş anlayacağınız.

"Tüm oyunu GameCube versiyonu için yeniden seslendirmiştik, teorik olarak onları da kullanabilirler ama yine de kalitenin istenen seviyede olacağını düşünmüyorum."

Konami'nin sahip olduğu oyunlar için diğer stüdyolara lisans verebileceği konuşuşuyordu, hatta yeni Silent Hill oyununun da bu şekilde hazırlanmakta olduğu söyleniyordu. Belki Metal Gear Solid de o şekilde hazırlanacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum