David Koepp, Indiana Jones 5'in Senaristliğini Bıraktı

Steven yoksa Koepp de yok

Disney, Lucasfilm'in haklarını satın aldıktan sonra ön planda doğal olarak hep Star Wars ile ilgili işler yaptı ama arka planda sürekli bir Indiana Jones filmi geliştiriliyordu. Hatta filmle ilgili çıkan her haberde birileri göreve geliyor ya da görevden ayrılıyordu. Planlanan vizyon tarihi yaklaştıkça filmle ilgili kesinleşen isimler de belli olmaya başladı. Serinin yönetmeni Steven Spielberg, yapımcı tarafına geçerken James Mangold yönetmen olarak atandı. Ancak bu durum da senaristin değişmesine yol açtı.

Daha önce çok kez senarist değiştiren Indiana Jones 5 son olarak David Koepp isminde karar kılmıştı. Ancak Koepp de senaryoyu tamamlayamadan görevinden ayrıldığını açıkladı ve filmin senaryosu baştan yazılma aşamasına girdi. "Artık işin içinde değilim. James Mangold geldiği zaman o filmi kendi istediği gibi yapmak için bir şansı hak ediyordu. Daha önce Steven için birkaç farklı versiyon yazdım. Ancak Steven görevden ayrılınca James'e kendi başının çaresine bakma fırsatını vermek için doğru zamandı. Artık o kendi seçtiği birine senaryoyu yazdıracak ya da kendisi yazacak." diyor Koepp.

Şu an için 29 Temmuz 2022 vizyon tarihine sahip olan Indiana Jones 5 çok büyük olasılıkla ciddi bir erteleme ile karşı karşıya kalacak. Henüz senaryosu bile olmayan filmin kadrosunda başrol Harrison Ford dışında henüz kimse belli değil. Logan filmi ile Wolverine karakterine harika bir veda hazırlayan James Mangold, aynı başarıyı Indy içinde gösterebilecek mi? Merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum