Days Gone’da Toplam 6 Saatlik Ara Sahne Bulunuyormuş

Ara sahnelerden 2 film çıkarmış demek ki:)

Önümüzdeki ay oyunseverler ile buluşacak Days Gone'ın 30 saat civarında bir oynanış süresi sunması bekleniyor, zira yapımcıların daha önceki açıklamaları bu yöndeydi. Şimdi bu 30 saatlik oynanış süresinin ne kadarının ara sahnelerde geçeceğine ilişkin de bir açıklama yapıldı.

GameReactor tarafından aktarılan habere göre Sony Bend, oyunun yaklaşık 6 saatlik kısmının ara sahnelerden oluştuğu bilgisini paylaşmış. Yani oyunun ortalama olarak %20'lik kısmı ara sahnelerde geçecek. (Oyunun %80'ninin oynanış %20'sinin ara sahne olduğunu görünce sizin de aklınıza Pareto Kuralı gelmiş olabilir mi acaba :))

Oynanış stilinize bağlı olarak bu sürelerin değişebileceğini de hatırlatmış olalım. Yapımcı ekibin, "Oyunun ana akışı 30 saat civarında sürecek, fakat sizin için daha uzun bir oynanış süresi söz konusu olabilir. Çünkü ne kadar dikkatli olduğunuza ve özen gösterdiğinize bağlı olarak başınıza gelebilecek şeyler değişebilecek" şeklinde bir açıklaması vardı.

Oyunlarda hikâye anlatımını seven oyuncular için Days Gone'ın bu yönden doyurucu bir içerik sunacak olması güzel bir haber olsa gerek. Oynanışı ve hikayesiyle oyuncuları kendisine çekmeyi başarabilecek mi bakalım. Bunu görmek için az bir süremiz kaldı, 26 Nisan'da ekranlarımıza teşrif edecek kendileri. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum