Days Gone, New Game Plus Moduna Önümüzdeki Hafta Kavuşuyor

Geç olsun, güç olmasın…

Days Gone çıkalı 4 ayı aşkın bir süre geçti. Ama en çok istenen özelliklerden birisi olan New Game Plus modu bir türlü gelemedi. Siz de bu özelliği bekleyenler arasındaysanız, artık bekleyişiniz sona eriyor, beklenen mod önümüzdeki hafta geliyor.

Bend Studio tarafından PlaystationBlog’ta yapılan paylaşımda 13 Eylül itibariyle oyuna New Game+ modunun ekleneceği bilgisi veriliyor. Yeni oyuna taşınabilecek özellikler olarak “daha önce elde edilmiş silahlar, motosiklet yükseltmeleri, yetenekler, tarifler, kamp güven düzeyleri ve kredileri, toplanabilir nesneler ve ödül ilerlemeleri” sıralanmış.

Bu özelliğin yanında Hard II ve Survival II adlı iki yeni zorluk seviyesi de eklenecek oyuna. Ayrıca bu yeni zorluk seviyelerine eşlik eden yeni ödüller de geliyor bu güncellemeyle birlikte. Syphon Filter serisinden bir silah da oyuna eklenecekler arasında yerini almış durumda, seriyi sevenler için güzel haber olsa gerek.

Bend Studio, çıkışını takip eden aylarda sunduğu içeriklerle oyunu canlı tutmak gayreti içerisinde. Bakalım önümüzdeki aylarda yeni içerikler gelecek mi.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
10 Eylül 2019 12:52

Bu oyunu o kadar gömdüler ama last of us ı hiç görmemiş olsaydık durum bambaşka  olurdu bence 1 haftadır oynuyorum çok keyifli evet düz ps4lerde motor üzerinde zaman zaman belli bir fps düşüşü var ara sahne öncesi ekran karartma oyun zevkini baltalıyor ama insaf diyorum. Senaryosu tek düzeymiş görevler sıkıcıymış fasafiso farcrylara codlara hitmanlara verilen puanlar nedir peki? Aynı oyunu 20 senedir yapıyorlar? 

Kendi adıma özellikle çete kamplarını basmak sürülere yakalanmamaya çalışmak yana yakıla benzin aramak snipercılar! beni feci gerdi.. ortamlar zaman zaman tlou oynuyormuşum hissi bile verdi en azından o gazımı aldı. Müzik ve sesler ortamı bütünlüyor özellikle kulaklıkla oynadınız mı oyun kesinlikle korkutuyor.

Tlou, Stalker, long dark bu gibi hayatta kalma temalı atmosfer sevdalıları düşük puanlarından dolayı tereddüt yaşıyorsa (ben yaşadım çünkü) yaşamasın gitsin alsın taş gibi oyun. Diğerleri cod198e devam.

Parolamı Unuttum