Days Gone'ın Yapımcısından Yeni Bir Oyun Geliyor

Farklı bir IP, yeni bir yol...

2019 yılında çıkış yapan Days Gone’ın yapımcısı Sony Bend, yeni logosu ile birlikte gelecek projelerini de paylaştı. Yepyeni bir IP ile karşımıza çıkacak olan ekip, bu oyunda da Days Gone ile oluşturdukları temeli kullanacak. Fakat yeni oyun oldukça ilginç bir yapıya sahip olacak.

Bend Studio’nun topluluk yöneticisi Kevin McAllister, Playstation Blog’a verdiği röportajda bu yeni oyun hakkında bazı detayları paylaşmış. Oyunun multiplayer bir açık dünya olacağını söyleyen yönetici, yeni projeyi bir an önce tanıtmak istediklerini de ifade ediyor. Biz de merakla bekliyoruz tabii ki...

PlayStation Studios yöneticisi Herman Hulst, geçtiğimiz yıl stüdyonun “Days Gone olmayan yeni bir oyun” üzerinde çalıştığını bizlerle paylaşmıştı. İşte o projenin ta kendisi olacak bu yeni oyun, ilerleyen günlerde çok daha fazla detay ile karşımıza çıkacaktır. Fakat şimdilik yeni bilgiler için bir süre daha beklememiz gerekecek.

YORUMLAR
Feyling
8 Haziran 2022 17:29

Bazıları yeni bir Syphon Filter oyunudur diye heyecanlanıyordu ama bakalım. SF olayı sadece PS Plus'a gelmekten ibaret olabilir.

Parolamı Unuttum