DC Evreninin Sıradaki Filmi Belli Oldu: Shazam, yani Captain Marvel!

Captain Marvel 2019'da bizimle olacak

The Hollywood Reporter'dan gelen bilgilere göre DC Evreninin sıradaki filmi Shazam'ın çekimlerine 2018 başlarında başlanacak ve film 2019 yılı içinde sinemalarda olacak. Filmin yönetmenliğini ülkemizde Ağustos ayında vizyona girecek Annabelle: Creation'ın da yönetmenliğini yapan David F. Sandberg'in üstleneceği konuşuluyor. DC Evreninde geçecek filmler zaman çizelgesine baktığımızda bu filmin Batgirl ve Flash'e ek olarak Suicide Squad ve Wonder Woman'ın ikinci filmlerinden önce çekileceğini görebiliyoruz.

Asıl adı Captain Marvel olan Shazam, DC'nin en sevilen süper kahramanlarından birisi. Dünyadaki en güçlü ölümlü olarak bilinen Captain Marvel, Marvel Comics'te de aynı isimde bir karakter olduğu için telif haklarından dolayı çizgi romanlarda Shazam ismiyle geçmeye başlamıştı. Hatta sırf bu yüzden karakterin isminin Shazam olduğunu sananların sayısı da hayli yükseldi. Shazam ismi de altı ölümsüzün isimlerinin baş harflerinden oluşuyor: Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles ve Mercury.

Aslında bu Shazam'ın ismini ilk duyuşumuz değil, hatta çok uzun zamandır Shazam'ın baş düşmanı Black Adam'ın Dwayne 'The Rock' Johnson tarafından canlandırılacağına dair rivayetler de dönüyordu. Şimdilik bu bilgi teyit edilmiş değil.

Yakın zamanda çıkacak olan DC filmlerini düşününce film sayısının azalmaya başladığını siz de fark edeceksiniz. Bu yıl sonuna doğru, 17 Kasım'da Justice League filmini bekliyoruz. Ondan sonra da 21 Aralık 2018'te Aquaman filmi vizyona girecek. Shazam'ın ve diğer filmlerin sinemalara gelmesine ise en az 2 yıl var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum