DC'nin TV Dizilerinde Kötü Flash, Kötü Supergirl ve Kötü Green Arrow Olacak

Kötü adam bulamayınca yeni konu Crisis on Earth-X oldu...

 The CW'nun süper kahraman dizileri Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ve Super Girl, artık gelenekselleşen bir şekilde her sezon birbirlerine konuk oluyor ve bir tane de ortak hikayeli bölüm çekiyor. Ne yazık ki bu bölümler pek de başarılı olamıyor da orası apayrı bir konu.

Tabii ki yeni sezonlarla birlikte dört dizide yeni kötüler bulmak zorunda ve ortak hikaye için de ekstradan kötülere ihtiyaç duyuyorlar. Eh, kötü karakterleri de su gibi harcadıklarını düşününce el mecbur alternatiflere kaymak zorunda kaldılar. Yeni sezonda dört bölümden oluşacak olan crossover hikayenin adıysa Crisis on Earth-X olarak belirlendi. Peki nedir bu Crisis on Earth-X?

arrowverse

Çizgi roman tadına tasarlanmış olan postere baktığımızda Barry Allen ve Iris West'in evlenmek üzere olduğunu, düğünde de pek çok kahraman dostunun yanlarında olduğunu görüyoruz. Muhtemelen bu düğünün başına bir iş gelecek ve kahramanlarımızın kötü versiyonları düğünü bascaklar. 

Kahramanlarımızın kötü versiyonları oldukça karizmatık duruyor aslında, ancak bir şekilde The CW'nun bu karakterleri de sıkıcı bir hale getireceğinden adım gibi eminim.

Oyunlardaki Komik Mantık Hataları

The Ray isimli kahramanda bu crossover bölümleriyle birlikte Arrowverse'e dahi edilecek. Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ve Supergirl'ün yeni sezonları ekim ayında başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum