DC Universe, San Diego Comic Con İçin Yeni Posterlerini Tanıttı

Tam odaya asmalık

Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan. San Diego Comic Con'a yaklaşık 2 günlük bir süre kaldı ve firmalar yılın bu büyük olayı için hazırlıklarına devam ediyor. DC'nin kendi yayın servisi olan DC Universe dizileriyle hayatıtmıza dahil oldu. Doom Patrol, Titans, Swamp Thing ve Young Justice dizileri güncel olarak DC Universe üzerinden yayınlanıyor. Firma bu dizilerin SDCC posterlerini paylaştı. 

DC'nin işin sinematik kısmında Warner Bros. ile bir ortaklığı mevcut. Bu ortaklık her türlü sinema/televizyon materyaline etki ediyor. Şimdi Warner Media yeni yayın servisi HBO Max'ı açmaya hazırlanıyor ve DC Universe'ün geleceği tartışmalı bir hale geldi. Her ne kadar DC Universe sadece bir yayın platformu olmayıp bünyesinde devasa bir çizgi roman kütüphanesi barındırsa da, dizilerin HBO Max'a geçeceği gelen söylentiler arasında. 


DC Universe'in dizileri hayranların büyük bir çoğunluğu tarafından oldukça beğenildi. Swamp Thing çıkışı sırasında pek çok sorun yaşasa da ortaya çıkan iş oldukça kaliteliydi. Doom Patrol süper kahraman dizilerine bambaşka bir açıdan bakmamızı sağladı ve tüm bunlar Titans'ın başarısından sonra ortaya çıktı. Doaly, Cliff Cramp, Chirs Thornley ve Ruiz Burgos'un tasarladığı posterler ise göz kamaştırıyor. Posterlere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum