Dead by Daylight'ın PvE Yan Oyunu Project T İptal Edildi

Testlerden beklenen sonuç alınamamış

Behaviour Interactive, Project T adıyla bilinen dört kişilik co-op türündeki Dead by Daylight yan oyununu oyuncu testlerinden beklenen sonuçları alamadıklarını gerekçe göstererek iptal etti.

Midwinter Entertainment tarafından geliştirilen Project T, Dead by Daylight evreninde bir PvE deneyimi yaratmayı hedefliyordu. Mayıs ayında duyurulan Project T her ne kadar geliştirme sürecinin erken aşamalarında olsa da Insider Programme sayesinde oyuncular tarafından test edilmeye başlanmıştı. Görünüşe göre bu testlerde gelen yorumlar Behaviour Interactive'i hiç de memnun etmemiş.

Behaviour Interactive oyunun iptalini sosyal medya üzerinden duyurduğu açıklamada "Project T'yi tasarlarken oyuncuları bu sürece mümkün olduğunca erken dahil etmek istedik ve bu da Insiders Programının ortaya çıkmasını sağladı. Bu yaklaşım, projenin temel tasarımı ve oynanışı hakkında erkenden görüşler almamızı sağladı ki bu genellikle bir oyunun yapımında çok daha ileri aşamalarda ortaya çıkan bir şeydir. Temmuz ayındaki oyun testinin ardından, ürün ve ticari açıdan kapsamlı bir iç risk değerlendirmesi yaptık. Bazı oyuncular oynadıkları oyundan duydukları memnuniyeti dile getirmiş olsa da derin analizin sonucu genel olarak tatmin edici olmayan sonuçlar verdi. Project T'nin iptal edildiğini büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Bu yolculuk boyunca verdiğiniz destek için sizlere teşekkür etmek istiyoruz."

Project T ile birlikte iki Dead by Daylight yan oyunu daha duyurulmuştu. Until Dawn'ın geliştiricisi Supermassive tarafından geliştirilen The Casting of Frank Stone ay başında çıktı, What The Fog ise Mayıs ayında oyuncularla buluşmuştu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum