Dead by Daylight'a Çapraz Platform Desteği Geliyor

Bu sene bizlerle olacak.

Dead by Daylight hayranlarını hareketli bir yıl bekliyor. Önce ekibin Konami ile yaptığı anlaşmayı ve Silent Hill güncellemesini paylaşan Behaviour Interactive, şimdi de oyunun çapraz platform desteğine kavuşacağını belirtti.

DBD'nin Silent Hill temalı haritası Midwich İlkokulu olacak. İkonik bir Silent Hill bölgesi olan bu okul, bizleri iliklerimize kadar korkutacak bir atmosfere sahip. Atmosfere ek olarak kimilerimize büyük travmalar yaşatan Silent Hill'in efsanevi Pyramid Head figürü, yeni sezonun azılı katili olacak.

Bildiğiniz gibi Dead by Daylight'ta her katilin kendine has yetenekleri oluyor. Pyramid Head, avlarını yakalamak için duvarlardan geçebilecek. Bununla birlikte karakterin belirli bir bölgeye hendek kazabileceği de ifade edilmiş. Hayatta kalmaya çalışan oyuncular ya bu hendeğin içerisinden geçerek katile yakalanma tehlikesi yaşayacak, ya da etrafından dolaşmaya çalışarak epey zaman kaybı yaşayacak.

Bu güncellemeden bahseden DBD yapımcılarından Stefan Beauchamp-Daniel,  yakın zamanda oyuncuların en çok talep ettiği özelliklerden biri olan "çapraz platform" desteğinin de karşımıza çıkacağını müjdelemiş. Beauchamp-Daniel, yıl sonuna kadar bu desteğin oyuna geleceğini de ifade etmiş.

Efsanevi kostümlerin de ilk kez tanıtılacağı Silent Hill Güncellemesi, 16 Haziran'da yayında olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum