Dead Cells, Bu Yaz Mobil Cihazlara Geliyor

Hazırlayın cep telefonlarını, tabletleri

Motion Twin, çok beğenilen ve oldukça başarılı bir performans sergileyen oyunları Dead Cells’in iOS ve Android cihazlara geleceğini duyurdu.

2017 yılında erken erişim sürecine başlayan Dead Cells, geçtiğimiz yıl PC ve konsollar için çıkışını gerçekleştirmiş ve adını yılın en beğenilen oyunları arasına yazdırmayı başarmıştı. “Rogue-like” aksiyon platform tarzında bir oyun olan Dead Cells’in tasarım tercihlerinin her adımda oyuncuyu destekleyecek şekilde yapıldığını ve verilen emek sonucunda elde edilen oyunun başarısının tesadüfi olmadığını görüyoruz.

Dead Cells’in Playdigious tarafından geliştirilen iOS ve Android versiyonları, mobil cihazlar için yeniden tasarlanmış, arayüzde değişikliklere gidilmiş, dokunmatik kontroller için ayarlanabilir tuşlar ve harici kontrolör desteği gibi özelliklerle geliyor.

Motion Twin’in yaptığı açıklamaya göre; Dead Cells bu yaz aylarında iPhone ve iPad’ler için gelecek ve $9.99/€9.99 gibi bir etikete sahip olacak. Android cihazlar için ise bir miktar daha beklememiz gerekecek. Takipteyiz.

YORUMLAR
tugbek_olek
8 Mayıs 2019 12:47

gamepad olmadan zor oynanır

Walter o`Dim
8 Mayıs 2019 12:10

Android yine yetim

Parolamı Unuttum