Dead Rising 3’te Tek Düşmanımız Zombiler Olmayacak

“Yaratıklar neyse, ama insanlar… onlar başka konu.”

Dead Rising 3’te karşılaşacağımız bosslara dair ilk bilgiler sızdı, ama bunlar mutasyona uğramış zombiler değil, tam aksine olaylardan kafayı sıyırmış insanlar.

Shifu: Los Perdidos’a daha iyi bir hayatın hayalini kurarak gelen bu Asyalı mülteci, tek dayanağı bir Zen bahçesi olan ve salgın başlayana kadar kendisine saygı duymayan bir ailenin yanında düşük ücretle çalışmaktaymış. Olaylar başladığında tapınağına çekilmiş ve huzurunu bozan herkesi öldürmeye başlamış. Nick tapınakta onu ölülerden oluşan bir yığının üzerinden meditasyon yaparken görüyor ve her şey yolunda giderken bir taş parçasına çarpıp düşürmesi Shifu’nun Kwan Daosuyla(Bir çeşit polearm) burun buruna gelmesine yol açıyor.

Jerry: Kendisi bir vucüt şampiyonu ve profesyonel kadın güreşçi. Katılacağı müsabakanın salgın yüzünden iptal olmasına sinirlerinin bozuk olduğu sırada Nick’in onla karşılaşıp kasları yüzünden bir de onu erkek sanması ölümcül bir tribal enfeksiyona yol açıyor.(Kafaya ağır şeyler fırlatıp bolca kapma hareketi kullanan cinsinden)

Bir de zombi salgınını kucak açmış sevgiyle karşılayan bir motosiklet çetesi liderimiz var. Hep hayalini kurduğu anarşik ortam salgınla gerçek olmuş ve bunu insan parçalarından oluşan ganimetleriyle özel yapım silindir ön tekerlekli motosikletini süsleyerek kutlamakta.

Sonuncu çatlağımız da malikânesinde gerçeklere gözünü yummuş bir şekilde sabah akşam oyun oynayarak gününü geçiren Trent. Nick onu kurtarmaya çalışıyor ama her oyuncu da olan “bölümü bitiriyim bi önce” sözüne ve pizzacının gelmemesine dair şikâyetlere maruz kalıyor.

                                                                                                                                                                       

YORUMLAR
Parolamı Unuttum