Dead Space'in Yazarı, PS5 Etkinliğini Kaçırmayın Diyor

Heyecan yaratan açıklamalar

PlayStation 5'in ertelene ertelene 11 Haziran'a kadar gelen etkinliği için artık son duraktayız, yarın akşam saat 23:00'te başlayacak etkinlikte önceden kaydedilmiş bir sunum izleyeceğiz ve bu sunumda bizi PS5 için geliştirilmiş ve/veya PS5 üzerinde oynanan oyunların videoları karşılayacak.

Dead Space'in yazarı, Binary Domain'in de İngilizcer senaryosunu yazmış olan ünlü yazar Antony Johnston, dün gece attığı tweetle bu sunumu daha da merak etmemize yol açtı.

"Bazılarınızın bildiği gibi neredeyse 2 yıldır çok büyük bir video oyunu üzerinde çalışıyorum. Bununla alakasız olarak, hepiniz Perşembe günü PS5 etkinliğini seyretmelisiniz" diyen Johnston'ın bu mesajı büyük ilgi gördü ve elbette çoğu kişi bunun yeni bir Dead Space oyunu olabileceğini düşünüyor.

Johnston konuyla ilgili tek bir ipucu verdi, o da "kötü bir zaman geçiren bir karakteri oynayacaksınız" şeklindeydi.

Eğer söz konusu oyun Dead Space ise normalde bunun Electronic Arts etkinliğinde duyurulmasını beklerdik, ama PS5 etkinliği de böylesine büyük bir isim için son derece uygun görünüyor. Elbette bu oyun Johnston'ın daha önce üzerinde çalıştıklarından tamamen farklı, yepyeni bir IP de olabilir. Ama kendisinin ne kadar yetenekli olduğunu düşününce, bu oyunun her ne olursa olsun heyecan yaratacağı kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum