Deadly Premonition 2 Duyuruldu!

İşin başında yine Swery var

Yayıncı Rising Star Games ve geliştirici Toybox Inc. Switch için sürpriz biçimde Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise'ın geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Duyuru Nintendo Direct sırasında yapıldığı için başka platformların isminin verilmemiş olması çok normal, ama oyunun Switch'e özel olup olmayacağı şu aşamada belli değil.

Kült bir oyun kabul edilen Deadly Premonition'ın PC, Xbox 360 ve PS3 için yayınlanmış olduğunu düşünürsek devam oyununun da bu platformlara da çıkış yapmasını bekleyebiliriz.

Yeni oyunu bir kez daha Hidetaka 'Swery' Suehiro yazıp yönetiyor ve oyunun 2020 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.


Serinin ilk oyunu olan Deadly Premonition da Deadly Premonition Origins adı altında Nintendo eShop üzerinden Switch için satışa sunuldu ayrıca.

Deadly Premonition'a asıl ün kazandıran şey Guinness Rekorlar Kitabına 'En Çok Kutuplaştıran Hayatta Kalma Korku Oyunu' olarak kabul edilmesiydi, çünkü eleştirmenleri kelimenin tam anlamıyla ikiye bölmüştü. Örneğin Destructoid oyuna 10/10 verirken, IGN oyunu korkunç olarak tanımlayarak 2/10 notunu uygun görmüştü. Oyunun Metacritic ortalaması ise 8.3.

Aşağıda henüz YouTube'da liste dışı olan teaser videosunu ve duyuru videosunu izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum